.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2024 08:50

SYM ADXTG 400 2025 τιμή – Ανακοινώθηκε επίσημα

Ανακοινώθηκε επίσημα, το αντίτιμο για να αποκτήσει κανείς το νέο Adventure Scooter της SYM.

7.195 ευρώ.

Αυτή είναι η τιμή του νέου SYM ADXTG 400, μία τιμή για την οποία μας ρωτήσατε κυριολεκτικά κατά χιλιάδες και μία τιμή η οποία, από ότι μαθαίνουμε, ήταν αποτέλεσμα «μάχης» της ελληνικής αντιπροσωπείας με την Ταϊβάν, ώστε να παραμείνει συνεπείς με τις ελληνικές προσδοκίες και δεδομένα.

Ιδού λοιπόν που, πριν από λίγες ώρες – και μέχρι νεοτέρας ενημερώσεως, διότι όλα είναι ρευστά- δημοσιεύθηκε το ποσόν επίσημα από την SYM, μαζί με το προκαταρκτικό χρονοδιάγραμμα αναμονής του μοντέλου. Πάμε από τον Ιανουάριο του 2025 – αναμένεται να μάθουμε, το αν η SYM θα ενεργοποιήσει προπαραγγελίες.

Σίγουρα η τιμή θα συζητηθεί – αρχικά, από το γεγονός του ότι ίσως είναι και χαμηλότερη, από ότι θα μπορούσε να είναι, αν σκεφτεί κανείς ότι το μοντέλο, είναι... πρακτικά, μοτοσυκλέτα! Η SYM, εδώ, ανταγωνίζεται μοντέλα ακόμη και από την αμέσως χαμηλότερη κατηγορία, καταφανώς «τρίζοντας τα δόντια» και στο Honda ADV350, ενώ ρίχνει χτύπημα «κάτω από την μέση», στο Peugeot XP400.

Θυμηθείτε τις οδηγικές μας εντυπώσεις από το μοντέλο με ένα κλικ εδώ, ή απολαύστε ένα τεχνικό μας αφιέρωμα με ένα κλικ εδώ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2024 09:14

Έκθεση εικόνων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon