.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2024 13:10

CFMOTO 675ΝΚ - Προαναγγελία ενόψει EICMA 2024

Με μια νέα εικόνα η CFMOTO μας προϊδεάζει για ακόμη μια από τις νέες μοτοσυκλέτες που θα έχει στην έκθεση του Μιλάνου.

Οι Κινέζοι κατασκευαστές ετοιμάζονται να μπουν στο επίκεντρο της δημοσιότητας στην EICMA 2024 (5-10/11) και η CFMOTO διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο προλογίζοντας πολλές νέες μοτοσυκλέτες στο περίπτερό της.

Ήδη ελπίζουμε πως στο Μιλάνο θα δούμε για πρώτη φορά την τετρακύλινδρη 500SR Voom, ενώ γνωρίζουμε σίγουρα την πρώτη της Α1 μοτοσυκλέτα, τη γυμνή 125ΝΚ, και την πρεμιέρα μιας σπορ μοτοσυκλέτας που σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες από την Κίνα πιθανότατα θα είναι τετρακύλινδρη 750.

Επιπλέον περιμένουμε να δούμε το τρικύλινδρο 675SR, το πιο χωματερό μοντέλο των 800ΜΤ, το 800ΜΤ-Χ, και τώρα με μια νέα ψηφιακή εικόνα η CFMOTO στρώνει τον δρόμο για μια ακόμη ηχηρή άφιξη στο Μιλάνο.

cfmoto 675nk teaser

Η εικονιζόμενη μοτοσυκλέτα είναι κατά πάσα πιθανότητα η 675NK, δηλαδή η γυμνή παραλλαγή του 675SR και ο βασικότερος λόγος που μας κάνει να το πιστεύουμε είναι η εξάτμιση που φαίνεται σε αυτήν, η οποία είναι ολόιδια με του πρωτοτύπου που είχε φωτογραφηθεί σε δοκιμές στον δρόμο πριν λίγους μήνες, τον Αύγουστο.

Ολομέτωπη επίθεση από τη CFMOTO στην EICMA 2024 ενόψει λοιπόν, καλά νέα για την αγορά που αναμένεται να εμπλουτιστεί με πολλά και ενδιαφέροντα νέα μοντέλα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon