.
Κατηγορία Κράνη
Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2024 15:52

Arai RX-7V EVO Pedrosa Shogun - Νέα άφιξη

Το κορυφαίο μοντέλο της Arai έχει έναν νέο χρωματισμό και φυσικά ικανοποιεί τις νέες προδιαγραφές ECE R22-06.

Ο Dani Pedrosa έγραψε ανεξίτηλα το όνομά του στην ιστορία του κορυφαίου πρωταθλήματος ταχύτητας του πλανήτη, MotoGP, με μια καριέρα που μετρά 17 ετών κατά την οποία κατέκτησε τρία παγκόσμια πρωταθλήματα στις μικρότερες κατηγορίες όταν ακόμη έτρεχαν με δίχρονους κινητήρες - ένα στα GP125 (2003) και δύο στα GP250 (2004, 2005) - ενώ στα μεγάλα MotoGP το βιογραφικό του περιλαμβάνει 31 νίκες σε συνολικά 112 βάθρα σε 12 χρόνια (2006-2018).

Ο βραχύσωμος Ισπανός έχει απαθανατιστεί ως ένας εκ των κορυφαίων αναβατών που έχει τιμήσει τις πίστες του παγκοσμίου πρωταθλήματος και, παρότι έχουν περάσει έξι χρόνια από την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, συνεχίζει να είναι αναγνωρίσιμος και δημοφιλέστατος.

RX 7V EVO PEDROSA SHOGUN P

Σε αυτό οπωσδήποτε έπαιξε ρόλο η μετέπειτα καριέρα του ως αναβάτης εξέλιξης της ΚΤΜ, με την οποία έχει τρέξει και μερικούς αγώνες ως wildcard, έτσι δε μας κάνει καμιά εντύπωση που η Arai συνεχίζει να παράγει ρέπλικες των κρανών του ακόμη και σήμερα.

Η πιο πρόσφατη βασίζεται στο κορυφαίο σπορ κράνος της ιαπωνικής εταιρείας, RX-7V EVO, το οποίο έχει πια αναβαθμιστεί κατά τις πιο πρόσφατες και απαιτητικές προδιαγραφές ECE R22-06.

Το RX-7V EVO αντιπροσωπεύει την κορυφή της γνώσης, της εμπειρίας και της τεχνογνωσίας της Arai στην τεχνολογία κράνους. Με ένα εντελώς νέο εξωτερικό κέλυφος PB-SNC², το επαναστατικό σύστημα ζελατίνας VAS («Σύστημα μεταβλητού άξονα») και μια σημαντική αυξημένη ομαλότερη περιοχή γύρω από τους κροτάφους, το RX-7V αποτελεί το νέο σημείο αναφοράς στην κατηγορία premium κράνους. Από την καινούργια επένδυση αντιμικροβιακού υλικού με ακόμη πιο λεπτό πλαίσιο, μέχρι τους νέους αεραγωγούς, τον βελτιωμένο διαχύτη και τα ενσωματωμένα κανάλια αέρα, κάθε μέρος δείχνει την προσοχή στη λεπτομέρεια που είναι τόσο χαρακτηριστική για την Arai.

Η Arai βελτιώνει συνεχώς την απόδοση “glancing off” μαθαίνοντας από πραγματικά σενάρια. Χάρη στο νέο ισχυρότερο και ομαλότερο κέλυφος και το VAS, το RX-7V είναι πιο κοντά στο ιδανικό σχήμα κράνους από ποτέ. Με το VAS, η θέση στερέωσης της ζελατίνας μειώνεται κατά 24 χιλιοστά, επιδιώκοντας το ιδανικό πιο ομαλό σχήμα που αυξάνει την ικανότητα απομάκρυνσης ενέργειας. Ως αποτέλεσμα, αυτό κατέστησε δυνατό το κέλυφος να είναι εντελώς λείο πάνω από τη γραμμή δοκιμής του προτύπου Snell.

RX 7V EVO PEDROSA SHOGUN B

Εξαερισμός

Τα συνδυασμένα συστήματα προσφέρουν εξαιρετικό και αποτελεσματικό αερισμό.Ο νέος άνω αγωγός παρέχει 11% περισσότερη ροή αέρα,με μεγαλύτερους διακόπτες για αβίαστη λειτουργία.Το κανάλι καθοδηγεί τον αέρα από την περιοχή της θυρίδας των ματιών προς τους πλευρικούς αγωγούς.Ο νέος διαχύτης έχει μήκος 20 mm με βελτιωμένη αεροδυναμική και 19% μεγαλύτερες ποσότητες εισαγωγής, και οι δύο συνεργάζονται με το Air Wing για τη βελτίωση της σταθερότητας. Το κάλυμμα του πηγουνιού εμποδίζει την εισβολή του αέρα και αντλεί περισσότερο αέρα από την περιοχή του στόματος.

Διαθέσιμο σε μεγέθη XS (53-54cm), S (55-56cm), M (57-58cm), L (59-60cm), XL (61-62cm) και XXL (63-64cm).

Δείτε το στην ιστοσελίδα της Arai Hellas: https://araihellas.gr/shop/rx-7v-evo-pedrosa-shogun/

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Έκθεση εικόνων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « H Caberg στην EICMA 2024 με δύο νέα κράνη
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon