.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2024 07:47

Royal Enfield - Ένα βήμα πριν την παραγωγή η ηλεκτρική της μοτοσυκλέτα

Όπως μαρτυρούν κατασκοπευτικές φωτογραφίες, ένα πρωτότυπο σχεδόν έτοιμο για παραγωγή να κυκλοφορεί στους δρόμους της Βαρκελώνης.

Παρόλο που η Royal Enfield έχει ήδη πειραματιστεί "ηλεκτρικά" με το αντίστοιχο Himalayan, η πρώτη της πρόταση φαίνεται ότι θα είναι πιο χαλαρή και για μέσα στην πόλη, θυμίζοντας στην εμφάνισή της τις θρυλικές μοτοσυκλέτες WD/RE125 «Flying Flea» που έπαιξαν ένα τεράστιο ρόλο στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Με λεπτό και σχετικά μικρό ανάστημα, το νέο Enfield φαίνεται να έχει αυτονομία, βάρος και απόδοση παρόμοια με τους σημερινούς ηλεκτρικούς αντιπάλους μικρής χωρητικότητας. Θεωρητικά λοιπόν, θα πρέπει να προσφέρει μεταξύ 100-150 χλμ. αυτονομίας, τελική ταχύτητα που του επιτρέπει να οδηγηθεί έξω από τα όρια ενός κέντρου πόλης καθώς επίσης και γρήγορο χρόνο φόρτισης, ειδικά καθώς φημολογείται ότι η μπαταρία θα είναι ενσωματωμένη αντί να αφαιρείται.

Από το κατασκοπευτικό υλικό του MCN, είναι ξεκάθαρο ένα αρκετά χαμηλό ύψος σέλας μαζί με μια ουδέτερη θέση οδήγησης, η οποία συμπληρώνεται από μια ρετρό εμφάνιση από το κυρτό «ντεπόζιτο», το ιδιαίτερης σχεδίασης μπροστινό σύστημα και τους κλασικής αισθητικής καθρέφτες, φλας και μονό στρογγυλό προβολέα. Αχνοφαίνεται επίσης μια μεγάλη στρογγυλή οθόνη στη θέση του πολυοργάνου, που θυμίζει άλλα πρόσφατα μοντέλα της Enfield, μαζί με ένα στήριγμα που θα μπορούσε να ρυθμιστεί για να φιλοξενήσει ένα σύστημα πλοήγησης στροφή προς στροφή - μια προσθήκη που συνήθως προορίζεται για τα πιο premium μοντέλα. Αν και δεν υπάρχει ακόμη επίσημη λέξη για την τιμή, το MCN αναμένει ότι θα βρίσκεται κάπου στην περιοχή των 7.495 λιρών, ήτοι 9.000 ευρώ. Αλλά ας βγει στην παραγωγή πρώτα...

Πηγή: mcn.com

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon