.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2024 11:32

Η Aurora Rally Equipment θα παρουσιάσει τα τελευταία της μοντέλα στην EICMA 2024

[Δελτίο Τύπου]

Η Aurora Rally Equipment, μια πρωτοπόρος εταιρία στον τομέα των Adventure και Rally κιτ, θα συμμετέχει στην κορυφαία διεθνή έκθεση EICMA 2024 που θα πραγματοποιηθεί στο Μιλάνο από τις 5 εως τις 10 Νοέμβρη. Η EICMA αποτελεί σημείο συνάντησης για όλους τους ηγέτες καινοτομίας, σχεδιασμού και τεχνολογίας στον τομέα των δίτροχων.

Αξιοσημείωτες Παρουσιάσεις και Νέα Μοντέλα

Στην Σάλα 15 και στο περίπτερο Q14 θα παρουσιαστούν τα νέα μοντέλα της εταιρίας για το 2024. Η εταιρεία, με την εμπειρία και την καινοτομία που τη διακρίνει, παρουσιάζει νέα βελτιωτικά κιτ για μεγάλες μοτοσυκλέτες, σχεδιασμένα ειδικά για αναβάτες που αναζητούν κορυφαία απόδοση, είτε για απαιτητικά ταξίδια είτε για αγωνιστική χρήση. Οι συγκεκριμένες μοτοσυκλέτες που θα παρουσιαστούν, έχουν ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον των ειδικών του κλάδου και αναμένονται να αποτελέσουν σημείο αναφοράς.

Στο περίπτερο της Aurora Rally Equipment, τέσσερις μοναδικές μοτοσυκλέτες θα κάνουν την εμφάνισή τους με μία πέμπτη να παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο περίπτερο της DNA high performance air filters:

  • Το Husqvarna Norden 901, το οποίο κατέκτησε την 3η θέση στην κατηγορία του στο Hellas Rally, αναδεικνύοντας την αξιοπιστία του εξοπλισμού της εταιρείας.
  • Το νέο κιτ για το 890 Adventure, που διαθέτει εξαρτήματα από το πολυαναμενόμενο ΚΤΜ 450 Rally του 2025, σε μια εντυπωσιακή παγκόσμια πρώτη παρουσίαση.
  • Το Suzuki DE800, που έλαβε μέρος στο Hellas Rally, ενσωματώνει προηγμένα αξεσουάρ για βελτιωμένη απόδοση σε σκληρές συνθήκες.
  • Το Ducati DesertX, σε μια ξεχωριστή adventure έκδοση, εξοπλισμένο με ψηφιακά αξεσουάρ και το μοναδικό στον κόσμο τεπόζιτο από carbon fiber, σχεδιασμένο με ενσωματωμένο το ειδικό φίλτρο της DNA.
  • Ένα επιπλέον Norden στο περίπτερο της Ελληνικής DNA με ειδικό τουριστικό εξοπλισμό και τουριστική διαμόρφωση, προσανατολισμένη στις ανάγκες των ταξιδιωτών, διατηρώντας τη στιβαρότητα της αγωνιστικής του κληρονομιάς.

Η παρουσία της Aurora Rally Equipment στην EICMA 2024 αποδεικνύει την αφοσίωση της εταιρείας στην καινοτομία και την ποιότητα, θέτοντας νέα πρότυπα στο σχεδιασμό και την απόδοση adventure και rally εξοπλισμού.

Έμφαση στη Βιωσιμότητα και την Τεχνολογική Υπεροχή

Με έμφαση στην βιωσιμότητα η Aurora Rally Equipment επιδιώκει να προσφέρει αξιόπιστες λύσεις, πιστές στην φιλοσοφία της εταιρίας, όσον αφορά τις καινοτόμες λύσεις, την εργονομία και την μέγιστη ασφάλεια του αναβάτη. Οι νέες τεχνολογίες που θα παρουσιαστούν, όπως για παράδειγμα ο σχεδιασμός με VR τεχνολογίες ή το σύστημα προστασίας του αναβάτη σε περίπτωση επαφής με την ζελατίνα της μοτοσυκλέτας, προσδίδουν στα προϊόντα της εταιρίας μοναδικά πλεονεκτήματα στην αγορά.

Προσκαλούμε το Κοινό και τους Δημοσιογράφους να Ανακαλύψουν τις Καινοτομίες της Aurora Rally Equipment

Η Aurora Rally Equipment προσκαλεί τους επισκέπτες της EICMA 2024 να ανακαλύψουν από κοντά τα νέα της μοντέλα και να συνομιλήσουν με την ομάδα της στο Μιλάνο, για να δουν από πρώτο χέρι πώς γεννιούνται μερικά από τα καλύτερα rally kits στον κόσμο με παγκόσμιες διακρίσεις.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συμμετέχουμε και φέτος στην EICMA, μια έκθεση-ορόσημο για την καινοτομία και την εξέλιξη στον κλάδο μας. Με πέντε μοτοσυκλέτες φέτος, όλες με κιτ τις Aurora, η παρουσία μας είναι ιστορική για την Ελληνική βιομηχανία, καθώς είναι η πρώτη φορά που τόσα μοντέλα με κιτ της εταιρίας μας θα παρουσιαστούν στην EICMA. Είμαι περήφανος για την ομάδα μας και ευγνώμων για τους συνεργάτες και τις εταιρίες που μας εμπιστεύονται,» δήλωσε ο Δημήτρης Λασηθιωτάκης, Γενικός Διευθυντής και υπεύθυνος R&D της εταιρίας. «Η παρουσία μας στην EICMA υπογραμμίζει τη δέσμευσή μας να προωθούμε την καινοτομία, την Ελληνική τεχνογνωσία και να ενισχύουμε την εμπειρία του καταναλωτή.»

Σχετικά με την Aurora Rally Equipment

Η Aurora Rally Equipment είναι ένας κορυφαίος κατασκευαστής εξοπλισμού adventure και rally kit, με πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στον τομέα της τεχνολογίας. Το 2024, όλες οι ελληνικές αντιπροσωπείες που συμμετείχαν στο Hellas Rally (Husqvarna Hellas, Suzuki Hellas και Yamaha Hellas) εμπιστεύτηκαν την Aurora Rally Equipment για την προετοιμασία των μοτοσυκλετών τους, αναδεικνύοντας την αξιοπιστία και την υψηλή απόδοση των προϊόντων της. Επίσης, η Ducati North America κατέκτησε την τρίτη θέση στο NORRA Baja 1000 στις ΗΠΑ, ενώ η Ducati Entrophy Rally Team με τον Antoine Meo κατέλαβε την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα Motorally στην Ιταλία.

Με στόχο να συμβάλλει σε έναν κόσμο πιο βιώσιμο και τεχνολογικά προηγμένο, η Aurora Rally Equipment έχει καθιερωθεί ως ηγέτιδα δύναμη στην καινοτομία και την ποιότητα στον κλάδο.

Aurora Rally Equipment: https://aurora-rally.net/

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2024 11:37

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon