.
Κατηγορία Honda
Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2024 14:26

Honda Monkey 125 - Τρία νέα χρώματα στην Ιαπωνία

Η Honda παρουσίασε τρεις νέες επιλογές χρωμάτων για το Monkey 125 του 2024 σε πιο συντηρητικούς τόνους.

Το Monkey 125 είναι ένα από τα μοντέλα της Honda που δεν έφεραν καμιά απολύτως αλλαγή για το 2024, συμπεριλαμβανομένων και των χρωματικών επιλογών που στην Ευρώπη συνεχίζουν με τις τρεις γνωστές μας παραλλαγές σε λευκό/ασημί υπόβαθρο και επιλογή κίτρινου, κόκκινου ή μαύρου στην ανοδίωση του πλαισίου και του ψαλιδιού.

honda monkey 125 24 1

Τα νέα χρωματικά μοτίβα που παρουσιάστηκαν από τη Honda την Πέμπτη 27/6 στην Ιαπωνία αφορούν τη φετινή γκάμα (2024) και έχουν δύο ακόμη αλλαγές, καθώς σε όλα χρησιμοποιείται μια απλούστερη σέλα δίχως το καπιτονέ (ραφή με ρόμβους) σχέδιο με γραφικά στο πάνω μέρος της, ενώ το ρεζερβουάρ δεν έχει πια διχρωμία αλλά είναι ενιαία βαμμένο.

Τα νέα ιαπωνικά χρώματα περιλαμβάνουν το κόκκινο Millenium Red 2, το γκρίζο Pearl Cadet Gray και το μαύρο Sheen Silver Metallic (κεντρική εικόνα).

honda monkey 125 24 3

Τα συγκεκριμένα νέα χρώματα αφορούν προς το παρόν μόνο την ιαπωνική αγορά και δεν είναι γνωστό αν προορίζονται να έρθουν στα μέρη μας του χρόνου (2025). Ελπίζουμε πάντως να μην υποκαθιστούν πλήρως τα πιο πλούσια γραφικά που έχουμε στα ευρωπαϊκά μοντέλα και, κυρίως, να μην κοπεί το πανέμορφο κίτρινο που συνοδεύει το νέο Monkey 125 από την πρώτη στιγμή της επιστροφής του.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Honda CB400 Super Four - Νέες πληροφορίες από Ιαπωνία
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon