.
Κατηγορία SYM
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2024 13:23

SYM Cruisym 400 – Εθεάθη σε φωτογραφίες

Ένα νέο μοντέλο scooter από την SYM, με σημαντικά ανανεωμένη εμφάνιση και, σύμφωνα με τις πηγές, και αρκετές ακόμα αλλαγές σε σχέση με το μοντέλο των 300 κυβικών.

Σε Ασιατικά μέσα ενημέρωσης δημοσιεύθηκαν, πριν κάποιες ώρες, φωτογραφίες ενός νέου scooter καταφανώς από την SYM, αλλά με εμφάνιση που δεν έχουμε ξαναδεί μέχρι τώρα. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, μιλάμε για ένα νέο Cruisym 400, με το μοτέρ που έχουμε γνωρίσει ήδη από το Maxsym 400.

H σχεδίαση του μοντέλου απέχει από τα συνηθισμένα της SYM, πιο έντονη, μοντέρνα και σπορ με τολμηρά σημεία που μπορούν να συζητηθούν. Τόσο εμπρός όσο και πίσω, τα φωτιστικά σώματα είναι προφανώς LED, με έντονα σχέδια φωτισμού που είναι της μόδας τελευταία,  ενώ σημαντική αναβάθμιση σε επίπεδο εξοπλισμού θα αποτελεί η οθόνη TFT 7 ιντσών, που προφανώς ενοποιεί τις ενδείξεις αλλά και θα μπορεί να συνδέεται με κινητό τηλέφωνο (εκκρεμεί επιβεβαίωση). Επιπλέον, θα υπάρχει σύστημα εκκίνησης με ασύρματο κλειδί.

Στα του κινητήρα αλλά και του πλαισίου, το νέο Cruisym 400 βασίζεται βαρέως στο Maxsym 400, με το μοτέρ να δηλώνεται στα 34 άλογα ισχύος και ροπή στα 3,8 kgm, στις 6.750 και 5.000 στροφές αντίστοιχα. Το πλαίσιο θα είναι ατσάλινο, ενώ κατά τα άλλα αναφέρεται επίσης η ύπαρξη ρυθμιζόμενης ζελατίνας, αλλά και ευρύχωρο διαμέρισμα κάτω από την σέλα, για δύο κράνη ή αρκετά αντικείμενα. Συμβατικές αναμένονται οι λύσεις σε αναρτήσεις και φρένα, με την συμπερίληψη ABS δύο καναλιών από την Bosch, αλλά και Traction Control. Περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2024 14:07

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « SYM TT1 2025 – Στα σκαριά ο αντικαταστάτης του Maxsym TL
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon