.
Κατηγορία Ducati
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2024 18:05

Scrambler Ducati 10° Anniversario Rizoma Edition 2025

Επετειακή έκδοση για τα 10 χρόνια Ducati Scrambler σε περιορισμένη παραγωγή σε συνεργασία με τη Rizoma.

Πιστή στο ραντεβού για το νέο επεισόδιο της σειράς διαδικτυακών παρουσιάσεων Ducati World Première 2025, η ιταλική εταιρεία παρουσιάζει ένα διαφορετικό Scrambler επ' ευκαιρία των 10ων γενεθλίων της σύγχρονης αναβίωσης του μοντέλου.

Πριν δέκα μόλις μέρες, στις 7 Οκτωβρίου η δεύτερη World Première για το 2025 αφορούσε το φρεσκάρισμα δύο κλασικών μοντέλων της οικογένειας Ducati Scrambler, των Icon Dark και Full Throttle, ενώ για το τρίτο επεισόδιο που έρχεται σήμερα μένουμε στην ίδια σειρά μοντέλων.

MY25 SCRAMBLER RIZOMA 11 3 UC707091 Mid

Το Scrambler Ducati 10° Anniversario Rizoma Edition είναι ένα συλλεκτικό μοντέλο που περιμέναμε και το οποίο θα κατασκευαστεί σε μόλις 500 κομμάτια για όλον τον κόσμο.

Ξεχωρίζει από τα αρκετά μεταλλικά μέρη του που έχουν βαφεί σε ένα απαλό ροζέ χρώμα ονόματι Metal Rose, ενώ η σχεδίασή του διακρίνεται από λεπτομέρειες που προέκυψαν από τη συνεργασία του Centro Stile Ducati με τη φημισμένη Rizoma.

MY25 SCRAMBLER RIZOMA 11 11 UC707100 Mid

Στα πλαίσια αυτής της σύμπραξης, το Scrambler Ducati 10° Anniversario Rizoma Edition ντύνεται με μερικά εξαρτήματα από τον κατάλογο της και παίζει με το ασπρόμαυρο μοτίβο που αναδεικνύουν τα απαλά Metal Rose μέρη.

MY25 SCRAMBLER RIZOMA 08 UC707075 Mid

Κατά τα λοιπά η μοτοσυκλέτα δεν έχει τεχνικές διαφορές με τα έτερα μοντέλα της γκάμας, βασισμένη στην πλατφόρμα Ducati Scrambler Next-Gen που παρουσιάστηκε το 2023 και διασώζει στην εποχή των Euro 5+ τον αερόψυκτο Desmodue V2 κινητήρα των 803 cc και 73 hp, εμπλουτισμένο σε δόσεις σύγχρονης τεχνολογίας, όπως το ηλεκτρονικό γκάζι ride-by-wire, το quickshifter, οι επιλέξιμες riding modes και η έγχρωμη TFT οθόνη.

Το νέο Scrambler Ducati 10° Anniversario Rizoma Edition αναμένεται να γίνει διαθέσιμο από τον Μάρτιο του 2025.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ducati Scrambler Icon Dark και Full Throttle 2025
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon