.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2024 15:07

Η CFMOTO ανοίγει φτερά για την EICMA 2024

Η κινέζικη εταιρεία ετοιμάζει δυναμική εμφάνιση στην έκθεση του Μιλάνου και μας προϊδεάζει για ένα περίπτερο γεμάτο νέα μοντέλα.

Η εικόνα με την οποία επέλεξε να διαφημίσει την παρουσία της στην επερχόμενη EICMA 2024 (5-10/11) η CFMOTO αρκεί από μόνη της να ταράξει τα ύδατα της επικαιρότητας. Ο λόγος είναι πως πιθανότατα προαναγγέλλει την εμφάνιση της πολυθρύλητης superbike με τον νέο V4 1000 cc (και φημολογούμενων 201 hp) που γνωρίζουμε πως ετοιμάζει η εταιρεία από τη Zhejiang της Κίνας.

Τα φτερά δεν αφήνουν πολλά περιθώρια αμφιβολίας για την κατηγορία στην οποία αναφέρεται, είναι μια σπορ μοτοσυκλέτα και εδώ τα κουκιά είναι μετρημένα: υπάρχει η νέα τετρακύλινδρη Voom 500, καθώς και η τρικύλινδρη 675 SR-R.

Αμφότερες ωστόσο έχουν ήδη παρουσιαστεί επισήμως και η σχεδίασή τους δεν ταιριάζει με το μούτρο που αποκαλύπτεται στη φωτογραφία. Η μεν πρώτη χαρακτηρίζεται από στρογγυλεμένη ρετρό σχεδίαση, ενώ η δεύτερη σίγουρα δε διαθέτει τα υπερμεγέθη φτερά που απεικονίζονται στο φωτογραφικό "δόλωμα" ενόψει EICMA 2024.

cfmoto eicma24 teaser

Από τα γνωστά και δεδομένα που περιμένουμε από την εταιρεία απομένει μόνο ένα που κουμπώνει ιδανικά: η V4 superbike του λίτρου, η μοτοσυκλέτα που διαβάζουμε τακτικά πως έχει προορισμό και την κορυφαία κατηγορία αγώνων ταχύτητας με μοτοσυκλέτες παραγωγής στον κόσμο, το WorldSBK.

Εκτός αν η CFMOTO έχει κι άλλους άσους στο μανίκι της που δεν έχουν δει ακόμη το φως της δημοσιότητας. Άλλωστε η εμφάνιση της φωτογραφίας αυτής στα κοινωνικά δίκτυα της εταιρείας συνοδεύεται από μια και μόνη πρόταση: "Μείνετε συντονισμένοι ... έρχονται πολλά νέα"!

Αδημονούμε να μάθουμε τι μας περιμένει.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2024 15:13

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon