.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2024 13:46

Πρώτη επαφή – SYM ADXTG 400 2025

Βλέπουμε από κοντά και ερχόμαστε σε επαφή με το νέο ADXTG 400 της SYM, ένα μοντέλο που ανεβάζει την μάρκα στο επόμενο επίπεδο και την βάζει για τα καλά στην «καυτή» κατηγορία των Crossover Scooters.

Προς τιμήν μας τόσο για την Ελλάδα όσο και για την επιτυχία της SYM στην αγορά μας, η εταιρεία αποφάσισε να παρουσιάσει πανευρωπαϊκά το νέο ADXTG 400 στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα, στην Ανάβυσσο. Η οδηγική εμπειρία, την οποία οι συνάδελφοί μας από την Γαλλία, την Ιταλία, την Πορτογαλία και το Ισραήλ έχουν ήδη γευτεί, περιλαμβάνει οδήγηση στην Νοτιοανατολική Αττική αλλά και στον Εθνικό Δρυμό Σουνίου, εντός και εκτός ασφάλτου. Μέχρι εκείνη την στιγμή, όμως, πάμε να ρίξουμε μία ματιά στο νέο ADXTG 400.

Η SYM έχει εμπνευστεί από το look του Μαχαιρόδοντα, ενός από τα πιο επιβλητικά αιλουροειδή και apex predator, με την όλη σχεδίαση του ADXTG 400 να επιδιώκει αναφορά στην μυώδη, ευκίνητη αλλά και κομψή διάπλαση των αιλουροειδών. Μάλιστα, τα εμπρός φωτιστικά σώματα LED προεκτείνουν…  προς τα κάτω, θυμίζοντας τα χαρακτηριστικά τεράστια δόντια του ζώου. Η δυναμική εμφάνιση συνολικά δεν επιδέχεται αμφισβήτησης, ενώ γρήγορα βλέπεις τα στοιχεία μοτοσυκλέτας στο μοντέλο – το εμπρός πιρούνι, το τιμόνι, η ανάρτηση με ψαλίδι πίσω, ο κεντρικά τοποθετημένος κινητήρας. Ήδη έχουμε αναφερθεί εκτενώς στα τεχνικά του μυστικά – μπορείτε να δείτε το ανάλογο μας άρθρο με ένα κλικ εδώ.

Η SYM πετυχαίνει ένα αξιόλογο επίπεδο ποιότητας στα μοντέλα της εδώ και χρόνια και, προφανώς, το ADXTG 400 δεν είναι εξαίρεση – αν και περιμένουμε για να σχηματίσουμε καλύτερες εντυπώσεις, στην οδηγική δοκιμή. Μας άρεσε το κρύψιμο-προστασία της εξάτμισης, που βγαίνει από δεξιά και ανεβαίνει αρκετά ψηλά, βελτιώνοντας τόσο την εμφάνιση του τελικού όσο και προφανώς προστατεύοντας τον αναβάτη αλλά και το ίδιο, από θερμότητα και κακουχίες.

Απολαύστε τις φωτογραφίες από το μοντέλο και κάντε μας τα σχόλια σας… περισσότερα, εν καιρώ, μετά και από την πρώτη οδηγική δοκιμή του.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2024 14:02

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon