.
Κατηγορία Ducati
Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2024 18:30

Ducati Scrambler Icon Dark και Full Throttle 2025

Στο δεύτερο επεισόδιο της σειράς Ducati World Première 2025 η οικογένεια Scrambler φορά το καλό της μαύρο κοστούμι.

Η Ducati παρουσιάζει την ανανέωση της γκάμας Scrambler για το 2025, το βασικό μοντέλο Icon Dark σε μια κατάμαυρη εκδοχή και το Full Throttle με νέα εμφάνιση όπου πρωταγωνιστεί, τι άλλο, το μαύρο χρώμα.

02 MY25 SCRAMBLER DARK 7 UC702900 Mid

Scrambler Icon Dark

Δίχως καμιά αλλαγή στη μηχανική του βάση και τον εξοπλισμό, το Icon Dark έρχεται ως η σκοτεινή παραλλαγή του βασικού μοντέλου Icon στην οποία κυριαρχεί το μαύρο ματ χρώμα.

03 MY25 SCRAMBLER FULL THROTTLE 4 UC702904 Mid

Scrambler Full Throttle

Στο νέο Full Throttle, την αθλητικότερη εκδοχή της γκάμας Scrambler, οι Ιταλοί διατηρούν τη μοτοσυκλέτα αναλλοίωτη στην ουσία, με τον μεγάλο αριθμό 62 στα πλαϊνά πίσω πλαστικά του να μας υπενθυμίζει πως το 1962 ήταν η χρονιά που παρουσιάστηκε το πρώτο Ducati Scrambler.

Στο μοντέλο του 2025 το μαύρο κυριαρχεί παντού, με διαλείμματα από μπρονζέ στοιχεία όπως οι ρίγες που είναι διάσπαρτες στα πλαστικά του και φυσικά οι αλουμινένιες ζάντες, σε ένα σχέδιο που ανατρέχει στην αισθητική των αγωνιστικών αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών της δεκαετίας του 1970.

MY25 SCRAMBLER FULL THROTTLE DETAILS 36 UC702980 Mid

Τα βασικά χαρακτηριστικά του Full Throttle διατηρούνται, με χαμηλότερο τιμόνι μεταβλητής διατομής (κωνικό), κοντό μπροστινό φτερό, τελικό εξάτμισης Termignoni, φλας Ducati Performance LED και σύστημα Ducati Quick Shift up/down στον βασικό εξοπλισμό.

MY25 SCRAMBLER FULL THROTTLE DETAILS 26 UC702970 Mid

Τα δύο ανανεωμένα μοντέλα εντάσσονται στην τελευταία γενιά Scrambler Next-Gen που πρωτοπαρουσιάστηκε το 2023, ανανεωμένη με έγχρωμη οθόνη TFT 4.3 ιντσών και τον αερόψυκτο διβάλβιδο V2 κινητήρα των 73 hp (ή 47 hp για διπλώματα Α2) στην πιο εξελιγμένη του μορφή με ηλεκτρονικό γκάζι ride-by-wire, riding modes και cornering ABS.

Τα νέα Ducati Scrambler Icon Dark και Full Throttle θα είναι διαθέσιμα από τον Οκτώβριο 2024 το πρώτο και από τον Δεκέμβριο το δεύτερο.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2024 18:37

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon