.
Κατηγορία Honda
Τρίτη, 08 Οκτωβρίου 2024 12:30

Honda Forza 350 2025 – Ανανέωση και μία νέα special edition

Χωρίς πολλές αλλαγές έρχεται το νέο Forza 350 2025 στον εμπορικό στίβο, με «επεμβάσεις για αύξηση ικανοποίησης του ιδιοκτήτη σε καθημερινό επίπεδο», όπως συγκεκριμένα λέει η Honda, αλλά και νέα χρώματα και μία special edition.

Νέα είναι η οθόνη TFT 5 ιντσών του μοντέλου, με επιπλέον επίστρωση ρητίνης για καλύτερη αναγνωσιμότητα σε όλες τις συνθήκες, ενώ απλούστερος γίνεται ο χειρισμός των λειτουργιών του μοντέλου μέσα από τον διακόπτη-joystick του αριστερού μέρους του τιμονιού. Προβλέπεται και συνδεσιμότητα με κινητό τηλέφωνο, αλλά και Bluetooth headset, μέσω της εφαρμογής RoadSync.

Το μοντέλο πλέον εναρμονίζεται με τις προδιαγραφές Euro 5+, η ECU έχει νέο προγραμματισμό, ενώ αλλαγές έχει και το σύστημα εξάτμισης, με αναβάθμιση καταλύτη και ενσωμάτωση αισθητήρα ανίχνευσης διοξειδίου του θείου. Στον χώρο αποθήκευσης κάτω από την σέλα έχει προστεθεί πλέον φωτισμός.

Στην γκάμα των χρωμάτων προστίθεται η επιλογή Carmelian Red Metallic, όπως και η Special Edition «Mat Cynos Gray Metallic», με κόκκινα γραφικά και ραφές στην σέλα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 08 Οκτωβρίου 2024 12:41

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon