.
Κατηγορία Honda
Τρίτη, 08 Οκτωβρίου 2024 11:44

Honda Forza 125 2025 - Αναβαθμισμένος εξοπλισμός, χρώματα και νέα Special Edition

Η Honda φρεσκάρει τον βενιαμίν της GT φαμίλιας σκούτερ με αναβάθμιση του εξοπλισμού του και φρέσκα χρώματα.

Το Forza 125 έχει εξελιχθεί σε μια σημαντική εμπορική επιτυχία για τη Honda, καθώς ανανεώνεται εκ νέου για το 2025 συνεχίζοντας μια πορεία διαρκούς αναβάθμισης. Πήρε τη σημερινή του μορφή το 2018 και η εξέλιξή του συνεχίστηκε το 2021 με βελτιωμένο εξοπλισμό, ενώ το 2023 η εμφάνισή του επανασχεδιάστηκε προσεκτικά ώστε να μην αλλάξει η αναγνωρισιμότητα του μικρού GT σκούτερ.

Όντας ένα από τα πιο προσεγμένα και καλά εξοπλισμένα μοντέλα της κατηγορίας του, το Forza 125 βρίσκεται σε μια διαρκή πορεία ανόδου στις αγορές, όπου μόνο η πιο πρόσφατη έκδοση (2023) έχει πουλήσει ως σήμερα πάνω από 115,000 κομμάτια.

25YM Honda Forza 125

Κατασκευασμένο στην Ιταλία από την Honda Italia Industriale, το Forza 125 του 2025 συνεχίζει την εξελικτική του πορεία με ένα περιορισμένο φρεσκάρισμα που περιλαμβάνει αναβαθμίσεις στον εξοπλισμό του, νέα χρώματα και μια καινούργια Special Edition που επίσης ξεχωρίζει από τον αποκλειστικό χρωματισμό με γραφικά.

Στον εξοπλισμό του νέου Forza 125 ξεχωρίζει η νέα έγχρωμη οθόνη TFT με διαγώνιο πέντε ιντσών, ενσωματωμένη συνδεσιμότητα Bluetooth με την εφαρμογή Honda RoadSync, ενώ ο έλεγχός της περνά από νέα χειριστήρια στην αριστερή άκρη του τιμονιού.

25YM Honda Forza 125

Στο ντουλαπάκι της ποδιάς θα βρούμε μια παροχή φόρτισης USB-C, ενώ πλέον η αποθηκευτικός αχανής χώρος κάτω από τη σέλα - που χωρά δύο full-face κράνη - είναι πλέον και φωτιζόμενος.

Στον υγρόψυκτο μονοκύλινδρο κινητήρα eSP+ των 125 cc, 14.3 hp και 1.3 kgm η Honda έχει επαναπρογραμματίσει την κεντρική ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου (ECU), ενώ επανασχεδιασμένο εσωτερικά είναι και το τελικό της εξάτμισης, αλλά και ο αισθητήρας SO2, με τελικό στόχο τη συμμόρφωση στις προδιαγραφές Euro 5+ χωρίς επίπτωση στην απόδοση.

25YM Honda Forza 125

Το Honda Forza 125 του 2025 θα είναι διαθέσιμο σε τέσσερα χρώματα, εκ των οποίων τα δύο είναι νέα:

  • Γκρι σκούρο (Mat Cynos Gray Metallic)
  • Γκρι ανοικτό (Pearl Falcon Gray)
  • Μπλε (Mat Pearl Pacific Blue) - ΝΕΟ
  • Λευκό (Mat Pearl Cool White) - ΝΕΟ

25YM Honda Forza 125

Παράλληλα, το 2025 ντεμπουτάρει μια νέα ειδική έκδοση Forza 125 Special Edition που ξεχωρίζει μόνο από το σκούρο γκρι χρώμα (Mat Cynos Gray Metallic) που εμπλουτίζεται με διακριτικά γραφικά και μπρονζέ ζάντες.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon