.
Κατηγορία Honda
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2024 14:52

Honda – Παρουσίαση 2 νέων ηλεκτρικών δικύκλων, νέα βήματα στο πλάνο της

Προχωρά το πλάνο επέκτασης στην ηλεκτροκίνηση, η εταιρεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ασία, η Honda παρουσίασε δύο νέα ηλεκτρικά scooters στην 3η μεγαλύτερη αγορά του κόσμου, την Ινδονησία, καθώς εκτυλίσσει το σχέδιο της για επέκταση για το 2030 και μετά. Πάμε να τα δούμε.

Εν αρχή, το νέο CUV e, μοντέλο αντίστοιχο με βενζινοκίνητο scooter 110 κυβικών και η εμπορική ενσάρκωση του SC e Concept, που είδαμε πρώτη φορά στο Japan Mobility Show του 2023. Το μοντέλο φέρει δύο εναλλάξιμες HMPPe μπαταρίες, προσφέρει σύνδεση με κινητό τηλέφωνο μέσω RoadSync  και 3 χαρτογραφήσεις ισχύος, αλλά και όπισθεν, του ειδικά σχεδιασμένου για το μοντέλο μοτέρ.

Το άλλο μοντέλο, είναι το ICON e, βασισμένο στο ήδη υπάρχον EM1 e, με τροποποιημένα χαρακτηριστικά καταλληλότερα για την αγορά της Ινδονησίας. H μηχανολογική πλατφόρμα του είναι αρκετά διαφορετική από αυτή του CUV e – Χρησιμοποιεί μια διαφορετική μπαταρία και όχι το MPPe, ενώ ο ηλεκτροκινητήρας βρίσκεται στο κέντρο του πίσω τροχού.

Επιστρέφοντας στα σχέδια της Honda για την παρουσίαση των νέων ηλεκτρικών μοντέλων της, είναι σαφές ότι έχουμε να δούμε πολλά, αν η εταιρεία θέλει να τηρήσει τις υποσχέσεις της. Ο προγραμματισμός για «10 νέα ηλεκτρικά μοντέλα μέχρι το 2025» είναι αρκετά… φορτωμένος και έχοντας δει ήδη 3 από αυτά, έχουμε να δούμε άλλα 7 μέσα σε ένα χρόνο.

Από εκεί και πέρα, μέσα στα επόμενα 5 χρόνια και μέχρι το 2030, η Honda έχει τάξει άλλες 10 παρουσιάσεις, συνολικά στα 30 νέα μοντέλα παγκοσμίως – καθόλου λίγες. Περιμένουμε περισσότερα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2024 14:59

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Honda Forza 350 2025 – Ανανέωση και μία νέα special edition
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon