.
Κατηγορία Honda
Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2024 12:51

Honda Scoopy/Giorno – Δύο νέες εκδόσεις Scoopy Hello Kitty και Giorno Donald Duck

Ένα από τα πιο επιτυχημένα scooters της Ταϊλάνδης σε δύο πολύ χαριτωμένους χρωματικούς συνδυασμούς  περιορισμένης διαθεσιμότητας…

Θα κυκλοφορούσες άραγε στο δρόμο με ένα scooter με γραφικά… Hello Kitty; Η απάντηση στην Ταϊλάνδη μπορεί κάλλιστα να είναι… ναι, αφού η Honda παρουσίασε ένα scooter διακοσμημένο ακριβώς έτσι, με τον χαριτωμένο χαρακτήρα κόμικ.

Και αυτό, γιατί το 2024 το Hello Kitty κλείνει 50 χρόνια ζωής και η Honda αποφάσισε το τιμήσει αναλόγως. Αλλά δεν είναι μόνο το Hello Kitty που έχει γενέθλια φέτος, αλλά και ο Donald Duck, ο οποίος εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 1934. Και για αυτή την περίσταση, η Honda έχει την απάντηση, με μία ακόμα Limited edition με την μορφή του αγαπημένου χαρακτήρα στα πλαϊνά πλαστικά και διχρωμία σε μπλε και κίτρινο - αυτή την φορά, στο μοντέλο Giorno. 

Αν και οι εκδόσεις αναφέρονται ως Limited, δεν ξεκαθαρίζεται ακριβώς το πόσο… περιορισμένες θα είναι  - αυτό φυσικά, αν δεν συμφωνήσουμε με το επιχείρημα ότι οι λέξεις Limited Edition… κάνουν κάτι στα μυαλά των αγοραστών και τους τραβάνε σαν μαγνήτης. Ίσως  για αυτό, τις βλέπουμε πλέον ακόμα και σε… σοκολάτες.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2024 13:00

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon