.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 27 Αυγούστου 2024 16:21

Μοτοσυκλετιστής αποκεφαλίστηκε από μπαριέρα σε τραγικό δυστύχημα

Ένα ακόμα συμβάν που αναδεικνύει, με τον χειρότερο δυνατό τρόπο, το πρόβλημα των παλαιού τύπου προστατευτικών στηθαίων – Που συνέβη το δυστύχημα.

Το ρεπορτάζ φτάνει σε εμάς από την Ιταλία και, πιο συγκεκριμένα, από την περιοχή του Viareggio. Την νύχτα της 26ης Αυγούστου περίπου στις 23.00, ο 51χρονος αναβάτης μοτοσυκλέτας Paolo Pardini, έχασε την ζωή του με τραγικό τρόπο, μετά από σύγκρουση της μοτοσυκλέτας που οδηγούσε με την μπαριέρα του δρόμου στον οποίο εκινείτο. Δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος, ωστόσο όχι απλώς το σώμα του Pardini βρέθηκε αποκεφαλισμένο από τις υπηρεσίες επέμβασης, αλλά και η μοτοσυκλέτα βρισκόταν σε απόσταση 400-500 μέτρων από το σώμα.

Ο Pardini ήταν κάτοικος του Torre del Lago και λέγεται ότι, πιθανόν, την ώρα του ατυχήματος πήγαινε να επισκεφθεί τους γονείς του στην περιοχή Migliarina. Σύμφωνα με πληροφορίες που μέχρι τώρα δημοσιεύθηκαν στα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, δεν εμπλέκεται άλλο όχημα στο συμβάν, ενώ δυστυχώς μιλάμε για το τρίτο θανατηφόρο ατύχημα μέσα σε δύο μόνο μέρες, στην περιοχή.  

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 27 Αυγούστου 2024 16:24

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon