.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 27 Αυγούστου 2024 08:02

Πόσο δημοπρατήθηκε η Ducati Desmosedici GP7 του Casey Stoner

Μετά την αγωνιστική μοτοσυκλέτα του Loris Capirossi, βγήκε στο σφυρί και η Desmosedici GP του Casey Stoner από το μακρινό 2007, πιάνοντας ένα άκρως εντυπωσιακό ποσό.

Μιλάμε για μια μοτοσυκλέτα που στα χέρια του Casey Stoner βρέθηκε σε 5 pole positions και 11 νίκες - 10 για τον Stoner και μία για τον Capirossi. Εντός της μοτοσυκλέτας βρίσκεται ένας κινητήρας διάταξης V4 στα 799 κ.εκ., με δεσμοδρομικό σύστημα βαλβίδων, 4 βαλβίδες ανά κύλινδρο και ηλεκτρονικό ψεκασμό της Magneti Marelli, παράγοντας περισσότερους από 220 ίππους. Με βάρος στα μόλις 148 κιλά, η GP7 ήταν σε θέση να φτάσει σε τελική ταχύτητα τα 350χλμ./ώρα.

gp7c24.jpg

Συγκεκριμένα, η μοτοσυκλέτα της δημοπρασίας κατασκευάστηκε για τη σεζόν του 2007 και εξακολουθεί να διαθέτει τα αυτοκόλλητα που φέρουν όλες οι μοτοσυκλέτες MotoGP της Ducati, ακόμη και ένα αυτοκόλλητο ελέγχου στο πλαίσιο από τον ισπανικό γύρο MotoGP εκείνης της χρονιάς - έναν αγώνα που είδε τον Rossi να κερδίζει, τον Dani Pedrosa δεύτερο και τον Casey Stoner στην πέμπτη θέση.

gp7d24.jpg

Τέλος, η εν λόγω ιταλίδα ήταν μέρος μιας ιδιωτικής συλλογής και αγοράστηκε από αυτή τη συλλογή από τον τρέχοντα πωλητή το 2020. Η όλη διαδικασία πραγματοποιήθηκε από τον οίκο δημοπρασιών Iconic Auctioneers την περασμένη Κυριακή 25 Αυγούστου 2024 με την τελική τιμή πώλησης να ξεπερνά τις 475.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon