.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2024 21:06

MV Agusta - «Η ομορφιά δεν είναι αμαρτία»

Η εταιρεία από το Varese πάει το "Motorcycle Art" σε άλλα επίπεδα, με την ταινία μικρού μήκους που θα κάνει πρεμιέρα στο 81ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας.

Αλλά ας δούμε τι λένε οι Ιταλοί στο σχετικό Δελτίο Τύπου:

"Ο πειρασμός έρχεται σε πολλά σχήματα και μεγέθη και το να ενδίδουμε στον πειρασμό συχνά μας αφήνει να λαχταρούμε τη συγχώρεση και την άφεση. Αλλά το να νικηθείς από την επιθυμία δεν είναι απαραίτητα ανήθικο. Μερικές φορές, απλώς εκφράζει την έλξη μας για την ομορφιά. Και η ομορφιά δεν είναι αμαρτία. Με το αμίμητο στυλ του, ο σκηνοθέτης Nicolas Winding Refn μας παίρνει μαζί στη βόλτα.

Η MV Agusta με υπερηφάνεια ανακοινώνει την παραγωγή της ταινίας «Beauty Is Not A Sin», μιας ταινίας μικρού μήκους που έγραψε και σκηνοθέτησε ο γνωστός στο Holywood, Nicolas Winding Refn.

To Superveloce 1000 Serie Oro το οποίο, χάρη στην προσεγμένη δεξιοτεχνία, την τολμηρή και προκλητική σχεδίαση, την εκπληκτική ομορφιά και τις συναρπαστικές επιδόσεις του, είναι μια μοτοσυκλέτα που πυροδοτεί τις βαθύτερες επιθυμίες κάθε μοτοσυκλετιστή, λειτούργησε ως έμπνευση για τη δημιουργία ενός έργου κινηματογραφικής τέχνης που θα κάνει πρεμιέρα στο 81ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας στις 31 Αυγούστου."

BEAUTYISNOTASIN_MOVIEPOSTER_IGγ.jpg

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon