.
Κατηγορία Άλλοι
Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2015 08:26

MiniGP 2015, 2ος αγώνας, Μέγαρα

 

Στις 12 Ιουλίου

 

 

ΝΑΙ στο μέλλον!!!

Πνέοντας από κοινού σε μια ατμόσφαιρα ανάπτυξης και προοπτικής, όλοι οι συμμετέχοντες και απαρτίζοντες το MiniGP Cup, οι αθλητές, οι αθλήτριες, τα σωματεία διοργάνωσης αλλά και οι θεατές που τηλεφωνούν, «ψήφισαν» ΝΑΙ στην διεξαγωγή του 2ου αγώνα για το 2015 και στην τήρηση του ετήσιου προγράμματος.

Πρώτα και καλύτερα φυσικά τα καταπληκτικά παιδιά του KidGP (7-10 ετών) τα οποία έδωσαν μια φοβερή εικόνα πάθους στον 1ο αγώνα της χρονιάς πριν από 2 μήνες, παιδιά που διψούν για την νέα εμπειρία που προσφέρει ο αγώνας σε καινούργια πίστα.
Οι αστέρες της κατηγορίας MiniGP1 (9-13 ετών) είναι έτοιμοι να δώσουν ένα ακόμα βροντερό παρών και να ετοιμάζονται, σιγά – σιγά για την «μεγάλη κατηγορία» των εφήβων της MiniGP (14-17 ετών), μια κατηγορία που έκοψε ανάσες στον 1ο αγώνα της χρονιάς με τον συναρπαστικό τελευταίο γύρο.

Μαζί τους, οι «μεγάλοι» του κυπέλου ενιαίας μοτοσυκλέτας, του IMR Cup αλλά και οι λάτρεις των ταχύτατων μικρών μοτοσυκλετών, των Open Pit Bikes, οι οποίοι είναι σε συνεχή αναβρασμό μιας και θα κάνουν τον 3ο αγώνα για το 2015 (ο 2ος έγινε προ μηνός στην Καλαμάτα και πρόσφερε ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον)


Kυριακή 12 Ιουλίου 11:30 – Πίστα Καρτ Αυτοκινητοδρομίου Μεγάρων


www.minigp.gr

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2015 14:27

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon