.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2024 21:28

H Yamaha στο Adventure Meeting 2024

H Yamaha αποτελεί έναν από τους πρωταγωνιστές του Adventure Meeting, μια από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις Adventure της χρονιάς, με εντυπωσιακή παρουσία που κλέβει την παράσταση κάθε χρόνο. [Δελτίο Τύπου]

Το τελευταίο σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου, το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29  Σεπτεμβρίου, η Yamaha θα πρωταγωνιστήσει για ακόμα μια χρονιά στο Τεχνολογικό Πάρκο Λαυρίου, παρουσιάζοντας νέα μοντέλα από τις κατηγορίες Adventure, Sport Touring, Sport Heritage, Hyper Naked, Off Road Competition, και θα προσφέρει στο κοινό μια πραγματική εμπειρία οδήγησης.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν σχεδόν όλη την γκάμα των μοντέλων Yamaha όπως τις Yamaha Ténéré 700,  Ténéré 700 World Raid, Ténéré 700 World Rally, Ténéré 700 Extreme & Ténéré 700 Explore από την κατηγορία Adventure, αλλά και δημοφιλή μοντέλα όπως τις TRACER 7, TRACER 9 GT, MT-07 και άλλα. Παράλληλα, θα θαυμάσουν από κοντά, εκτός άλλων, μοντέλα όπως οι Yamaha TRACER 7 GT, TRACER 9 GT+, MT-07 & MT-03, αλλά και τα μοντέλα YZ, WR, συμπεριλαμβανομένων και μοντέλων ATV.

Είμαστε σίγουροι ότι οι επισκέπτες θα απολαύσουν στο έπακρο την μοναδική αυτή εμπειρία!

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Θύμα κυβερνοεπίθεσης η Kawasaki Motors Ευρώπης – Τι συνέβη
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon