.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2024 08:17

Yamaha Motor - Ο πρόεδρος της εταιρείας φέρεται να μαχαιρώθηκε από την κόρη του

Ο Yoshihiro Hidaka, πρόεδρος της Yamaha Motor, φέρεται να τραυματίστηκε με μαχαίρι από την κόρη του στο σπίτι τους στην πόλη Iwata της επαρχίας Shizuoka.

Όπως αναφέρουν οι Japan Times, το εν λόγω συμβάν έγινε γύρω στις 3 τα ξημερώματα της Δευτέρας 16/9, με το Hidaka να καταλήγει με έναν ελαφρύ τραυματισμό. Το αστυνομικό τμήμα της περιφέρειας Shizuoka συνέλαβε την 33χρονη κόρη του προέδρου της Yamaha, Hana -η οποία είναι άνεργη- ως ύποπτη για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Δεν έχει γίνει γνωστό εάν η φερόμενη ως θύτης έχει παραδεχτεί τις κατηγορίες, ωστόσο φέρεται να επιχείρησε να σκοτώσει τον 61χρονο πατέρα της κόβοντάς τον στο αριστερό χέρι με κουζινομάχαιρο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, αστυνομικοί έσπευσαν στο σπίτι αφού έλαβαν έκτακτη κλήση από τη Hana, η οποία είπε ότι ξυλοκοπήθηκε από τον πατέρα της, αφού έκανε κλήση έκτακτης ανάγκης επίσης γύρω στις 5:30 μ.μ. την Κυριακή,με αστυνομικούς να επισκέφτηκαν το σπίτι μετά από αυτό.

Η Yamaha Motor ανακοίνωσε ότι δεν θα σχολιάσει το περιστατικό, καθώς είναι ιδιωτική υπόθεση και η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « H Yamaha στο Adventure Meeting 2024
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon