.
Κατηγορία Άλλοι
Δευτέρα, 27 Απριλίου 2015 21:08

2ο Φιλικό Enduro Δράμας - Στις 10 Μαϊου

 

Από τον ΑΜΟΛ

 

Ο ΑΜΟΛ και οι Δραμινοί Αναβάτες Enduro διοργανώνουν την Κυριακή 10 Μαΐου 2015 το 2ο Φιλικό Enduro Δράμας. Η διαδρομή θα κινηθεί στα μονοπάτια της Ροδόπης που φιλοξενούν αγώνες Enduro από την δεκαετία του 1980. Η διαδρομή θα είναι 90 χιλιόμετρα κυρίως μονοπάτια με μικρά τμήματα δασικών δρόμων. Ο βαθμός δυσκολίας είναι σχετικός. Μέριμνα των διοργανωτών είναι να μείνουν ευχαριστημένοι από την διαδρομή οι περισσότεροι συμμετέχοντες. Χωρίς να έχει κομμάτια extreme enduro δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και «εύκολη». Όσα λείπουν από δυσκολίες στην διαδρομή συμπληρώνονται από την διάρκειά της. Οι έμπειροι αναβάτες θα οδηγήσουν γρήγορα σε κλασσικά enduro μονοπάτια, ενώ οι νέοι αναβάτες θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν σε μια βατή διαδρομή.

Εγγραφές
Εγγραφές θα γίνουν στον χώρο της εκκίνησης στο γήπεδο μπάσκετ της Καλλιφύτου. Το κόστος συμμετοχής είναι 10€.

Εκκίνηση
Η εκκίνηση θα δοθεί από το γήπεδο basket της Καλλιφύτου στης 11:00 το πρωί της Κυριακής 10 Μαΐου 2015. Υπάρχει άπλετος χώρος πάρκινγκ.
Η Καλλίφυτος βρίσκεται 8 χιλ ΒΑ της Δράμας. Θα ακολουθήσετε τις πινακίδες προς Καβάλα και στις γραμμές του ΟΣΕ θα στρίψετε αριστερά ακλουθώντας την πινακίδα προς Καλλίφυτο.

Ανεφοδιασμός
Ανεφοδιασμός θα γίνει στη μέση της διαδρομής (περίπου 45 χιλ). Οι αναβάτες που θα κάνουν ανεφοδιασμό θα πρέπει να παραδώσουν τα κάνιστρά τους στην διοργάνωση μέχρι της 10:00 το πρωί.

Διαδρομή
Η διαδρομή θα κινείται σε μονοπάτια στην οροσειρά της Ροδόπης στο ΒΑ τμήμα του Ν.Δράμας και νότια του ποταμού Νέστου. Μέγιστο μήκος διαδρομής 90 χιλ με δυνατότητα διαφυγής σε διάφορα σημεία της. Σε κανένα σημείο δεν χρειάζεται εξωτερική βοήθεια.

Τερματισμός
Ο τερματισμός θα γίνει στο σημείο εκκίνησης. Ο πρώτος αναβάτης αναμένεται να τερματίσει μετά από 3 – 31/2 ώρες.

Παροχές
Θα δοθούν αναμνηστικά σε όλους τους συμμετέχοντες.
Πληροφορίες 6944603772 Άρης

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon