.
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2024 19:02

Jack Miller - Και επίσημα με Yamaha στην Prima Pramac Racing το 2025

Το τελευταίο κομμάτι παζλ των αναβατών του MotoGP για το 2025 μπήκε στη θέση του, καθώς η ομάδα της Prima Pramac Yamaha επιβεβαίωσε ότι ο Jack Miller θα ενταχθεί στην ομάδα με συμβόλαιο ενός έτους για τη σεζόν του 2025.

Ο Αυστραλός, ο οποίος έχει περάσει τα δύο τελευταία χρόνια με τη Red Bull KTM Factory Racing, θα μετακομίσει στη νέα δορυφορική ομάδα της Yamaha στο τέλος της τρέχουσας σεζόν. Ομάδα με την οποία ο Miller έχει παρελθόν, αφού πέρασε τρία χρόνια με την Prima Pramac Racing μεταξύ 2018 και 2020, με αποτέλεσμα εννέα τερματισμούς στο βάθρο, συμπεριλαμβανομένων τριών αποτελεσμάτων δεύτερης θέσης το 2020.

Lin Jarvis, Διευθύνων Σύμβουλος, Yamaha Motor Racing: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ο Jack εντάσσεται στην Prima Pramac Racing και τον καλωσορίζουμε θερμά στον όμιλο Yamaha. Με 10 χρόνια εμπειρίας στην κατηγορία MotoGP με τρεις διαφορετικούς κατασκευαστές, ο Jack θα είναι ένα πολύτιμο πλεονέκτημα για τη Yamaha. Η ταχύτητα, οι γνώσεις, η εργασιακή ηθική και το ομαδικό πνεύμα του θα είναι ανεκτίμητα για το έργο μας καθώς σχεδιάζουμε να βελτιώσουμε την απόδοση του Μ1 το 2025 και μετά. Η Yamaha θα τον στηρίξει με κάθε τρόπο».

Paolo Campinoti, Διευθύνων Σύμβουλος της Pramac και Team Principal της Prima Pramac Racing: «Είναι χαρά μου να καλωσορίσω τον Jack πίσω στην ομάδα. Υποστηρίξαμε την ανάπτυξή του στο MotoGP και τώρα είναι υπέροχο να ξεκινήσουμε αυτή τη νέα συνεργασία με τη Yamaha, βασιζόμενοι στην υποστήριξη ενός αναβάτη που γνωρίζουμε καλά. Ευχόμαστε στο Jack τα καλύτερα για το τέλος της σεζόν και χαιρόμαστε που τον καλωσορίζουμε πίσω στο σπίτι το 2025».

Gino Borsoi, Prima Pramac Racing Team Manager: «Θα έχω τη χαρά να συνεργαστώ με το Jack Miller το 2025. Άφησε καλές αναμνήσεις στην ομάδα και είμαι βέβαιος ότι θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε νέες μαζί. Η εκτεταμένη εμπειρία του στο MotoGP είναι σίγουρα σημαντική για την ανάπτυξη του νέου έργου που θα εργαστούμε με τη Yamaha».

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Yamaha R7 Endurance Series - Εισαγωγή στην "αντοχή"
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon