.
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2024 02:11

Yamaha R7 Endurance Series - Εισαγωγή στην "αντοχή"

Η Yamaha Motor Europe, σε συνεργασία με τη FIM και την Warner Bros Discovery (WBD) Sports Europe, ανακοίνωσε την ολοκαίνουρια σειρά Endurance 2025 Yamaha R7, η οποία θα είναι μέρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Αντοχής ως κατηγορία υποστήριξης σε δύο αγώνες.

Η εν λόγω ανακοίνωση έγινε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στον τελικό γύρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Αντοχής FIM 2024 (EWC), στο ιστορικό Bol d'Or, όπου το Yamaha R7 Endurance Series έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια προσιτή είσοδο στον κόσμο των αγώνων αντοχής και να χρησιμεύσει ως πιθανή αρχή για αναβάτες και ομάδες που σκέφτονται να αγωνιστούν στο EWC στο μέλλον.

Βασιζόμενη στο ήδη επιτυχημένο Yamaha R7 Cup, το οποίο φέτος περιλαμβάνει περισσότερους από 150 αναβάτες που διαγωνίζονται σε εθνικά Κύπελλα και R7 Challenges σε επτά ευρωπαϊκές χώρες, η νέα σειρά αγώνων θα ξεκινήσεις τους σε αγώνες μεγάλων αποστάσεων σε δύο ευρωπαϊκές διοργανώσεις EWC το 2025.

Andrea Dosoli, Διευθυντής αγώνων δρόμου της Yamaha Motor Europe - «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνάψουμε αυτή τη συνεργασία με την FIM και τη Warner Bros. Discovery Sports Europe για τη νέα σειρά Endurance της Yamaha R7. Το R7 είναι το πιο πρόσφατο μοντέλο στη σειρά μοτοσυκλετών της Yamaha της σειράς R, συνδυάζοντας τον τέλειο συνδυασμό μεταξύ ευέλικτου χειρισμού και σπορ επιδόσεων που έχει ήδη αποδειχθεί ως η τέλεια πλατφόρμα αγώνων εισαγωγικού επιπέδου. Αυτό αποδεικνύεται από την επιτυχία των πολυάριθμων εθνικών Κυπέλλων και Yamaha R7 Challenges σε όλη την Ευρώπη, που κορυφώνονται στο SuperFinale του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου R7, το οποίο, για πρώτη φορά φέτος, λαμβάνει χώρα παράλληλα με τον τελευταίο γύρο της σεζόν EWC στο το Bol d'Or. Αυτή η νέα σειρά θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο τη σχέση μας με το EWC και θα δώσει στους ανθρώπους έναν προσιτό τρόπο να ξεπεράσουν τους αγώνες σε εθνικό επίπεδο και να βιώσουν τις συγκινήσεις και τις προκλήσεις των αγώνων αντοχής μπροστά σε ένα παγκόσμιο κοινό».

Jean-Baptiste Ley, Διευθυντής Εκδηλώσεων Motorsport στην Warner Bros Discovery Sports - «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με τη Yamaha Racing στη νέα σειρά Endurance της Yamaha R7. Θα προσφέρει έναν προσιτό τρόπο στους αναβάτες, ειδικά εκείνους που ήδη οδηγούν στα επιτυχημένα R7 Cups και Challenges σε όλο τον κόσμο, να γευτούν τον κόσμο των αγώνων αντοχής και θα αποτελέσουν μέρος του EWC σε δύο ευρωπαϊκούς γύρους το 2025. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για τους αναβάτες και τις ομάδες να βιώσουν το EWC προτού το αγκαλιάσουν πλήρως στο μέλλον».

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon