.
Κατηγορία Διάφορα
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2024 16:36

Aprilia και Moto Guzzi προσφορές

Προγραμμάτισε ένα test ride στη γκάμα του 2024 και εκμεταλλεύσου τις νέες προσφορές των Aprilia και Moto Guzzi.

[Δελτίο Τύπου]

Με μία επίσκεψη στα σημεία πώλησης Aprilia και Moto Guzzi θα έχετε την ευκαιρία όχι μόνο να δείτε από κοντά και να δοκιμάσετε τα νέα μοντέλα της γκάμας - όπως η ασυναγώνιστη RS 457 και η περιπετειώδης Stelvio 1200 - αλλά και να ανακαλύψετε τα αποκλειστικά πλεονεκτήματα που προσφέρονται στα μοντέλα της γκάμας Aprilia και Moto Guzzi.

Από τη γκάμα Aprilia, μπορείτε να αποκτήσετε σκούτερ και μοτοσυκλέτες σε ιδιαίτερα ελκυστικές προσφορές.

R5Z 3262 Aprilia RS range

Όλα τα μοντέλα της οικογένειας Tuono V4 και RSV4 μπορούν να γίνουν δικά σας με όφελος 1.000€, όπως και η Aprilia Tuareg 660, η δικύλινδρη adventure που κέρδισε το Africa Eco Race, ενώ με όφελος 500€ προσφέρονται οι RS 660 και Tuono 660.

Aprilia SR 125 Black 1920x1440

Επιπλέον, μη χάσετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε τις νέες προτάσεις της Aprilia για την αστική μετακίνηση, όπως το urban adventure SR GT Replica, που προφέρεται με όφελος 100€ και η τελευταία προσθήκη στην γκάμα, το μικρό σπορ σκούτερ SR 125 με ενδεικτική τιμή λιανικής μόλις 2.199€.

Για όλες τις πληροφορίες και για να κλείσετε ραντεβού, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Apriliahttps://www.aprilia.com/gr_EL/promotions/

AC1 0809 2 MG V85TT

Παράλληλα, μη χάσετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε τα πλεονεκτήματα που προσφέρονται στις μοτοσυκλέτες MOTO GUZZI.

Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε τη hi-tech naked V100 Mandello με όφελος 1.500€, ενώ με όφελος 750€ οποιοδήποτε μοντέλο από την εμβληματική σειρά V7 ή από τη νέα γκάμα V85: η ουσιαστική V85 Strada, η αυθεντική "παντός εδάφους" V85 TT και η μεγάλη εξερευνήτρια V85 TT Travel.

DSC4292 MG V7 STONE TEN

Τέλος όλα τα μοντέλα της σειράς V7 προσφέρονται με όφελος 500€.

Για όλες τις πληροφορίες και για να κλείσετε ραντεβού, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Moto Guzzihttps://www.motoguzzi.com/gr_EL/promotions/

Όλες οι μοτοσυκλέτες Aprilia και Moto Guzzi διαθέτουν 4 χρόνια εγγύηση, καθώς η 2ετής επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης περιλαμβάνεται στην τιμή.

Παράλληλα μπορείτε να επωφεληθείτε από το DreamRide Now, το νέο ευέλικτο χρηματοδοτικό πρόγραμμα που σας επιτρέπει να γνωρίζετε από την αρχή την Εγγυημένη Μελλοντική Αξία που θα έχει η μοτοσυκλέτα σας στο τέλος της χρηματοδότησης, ενώ μπορείτε να επιλέξετε αν θα αντικαταστήσετε, θα διατηρήσετε ή θα επιστρέψετε το όχημά σας.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Έκθεση εικόνων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon