.
Δευτέρα, 02 Σεπτεμβρίου 2024 08:08

Δημήτρης Καρακώστας - Τα καλά αποτελέσματα στο Βαλκανικό Π.Τ. συνεχίζονται

Με τη συνέχεια του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Ταχύτητας επί βουλγαρικής ασφάλτου, ο Έλληνας αναβάτης συνεχίζει να μαζεύει βαθμούς και εμπειρίες.

Για την ακρίβεια, την εμπειρία του 9ου και 10ου γύρου του εν λόγω Πρωταθλήματος μετέφερε ο ίδιος από το συννεφιασμένο Πλέβεν της Βουλγαρίας μέσω των social media του.

Για τον πρώτο αγώνα : "Αρκετή ένταση και συναγωνισμό στο σημερινό αγώνα στις θέσεις 2-3-4 !!! Πίεσα και προσπάθησα για τη δεύτερη θέση αλλά τελικά τερμάτισα 3ος. Είμαι ευχαριστημένος από τον αγώνα και από την ομάδα μου και τις ρυθμίσεις που έκανε στη μοτοσυκλέτα μου. Συγκεντρώσαμε δεδομένα και θα προσπαθήσουμε για καλύτερο αποτέλεσμα στον αυριανό αγώνα."

Για το δεύτερο αγώνα : "Η ομάδα μου άλλαξε κάποιες ρυθμίσεις στη μοτοσυκλέτα που αποδείχτηκαν καλύτερες για τον σημερινό αγώνα. Όμως δεν έκανα καλή εκκίνηση και έμεινα 5ος στο πρώτο γύρο άλλα σύντομα πέρασα 4ος. Για 7 γύρους προσπαθούσα να ανέβω στη τρίτη θέση και τελικά τα κατάφερα, κράτησα τη θέση και τερμάτισα 3ος. Αν είχα κάνει μια καλύτερη εκκίνηση είχα πολλές πιθανότητες για τη δεύτερη θέση. Συλλέξαμε πληροφορίες και εμπειρίες και επιστρέφουμε στην Ελλάδα. Σας ευχαριστώ όλους για την θετική σας ενέργεια και το ενδιαφέρον. Ο επόμενος αγώνας είναι στις 21-22 Σεπτεμβρίου στη Σλοβακία."

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon