.
Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2024 07:59

Laguna Seca - Λύση στις καταγγελίες για ηχορύπανση

Μπορεί η Laguna Seca να απειλήθηκε με.. λουκέτο λόγω παραπόνων των περιοίκων της πίστας, τελικά ωστόσο φαίνεται πως έγινε... σασμός.

Είχαμε δει εδώ για το πώς η Laguna Seca αντιμετώπιζε νομικά ζητήματα από μια μικρή ομάδα που αυτοαποκαλούσε τον εαυτό της Highway 68 Coalition, απειλώντας τη λειτουργία της λόγω.. ηχορύπανσης. Τώρα, φαίνεται πως υπάρχει... λύση. Και αυτή είναι ένα άλλο group που λέγεται Friends of Laguna Seca, που φαίνεται να έχει διευθετήσει τα ζητήματά του Highway 68 Coalition εξωδικαστικά. Και έτσι, οι Friends of Laguna Seca είναι πλέον πλήρως υπεύθυνοι για τις δραστηριότητες στην εμβληματική πίστα.

Οι Friends of Laguna Seca εντωμεταξύ, είναι ένας τοπικός, μη κερδοσκοπικός οργανισμός του οποίου ο μοναδικός σκοπός είναι η φύλαξη του αυτοκινητόδρομου και της γύρω περιοχής αναψυχής. Το 50ετές πλάνο αξιοποίησης του εν λόγω οργανισμού περιλαμβάνει πολλά, συμπεριλαμβανομένης της αποκατάστασης και ανακαίνισης των εγκαταστάσεων της πίστας, της αναβάθμισης της υποδομής και των προσπαθειών προβολής και διατήρησης της πλούσιας κληρονομιάς της πίστας. Φυσικά, ο απώτερος στόχος εδώ είναι η οικοδόμηση της ήδη ακμάζουσας κοινότητας του μηχανοκίνητου αθλητισμού και η ενίσχυση της δέσμευσης της κοινότητας.

Μάλιστα, για να σταθεροποιηθεί η κηδεμονία της πίστας από τους Friends of Laguna Seca, πραγματοποιήθηκε μια τελετή κοπής...  κορδέλας στις 15 Αυγούστου 2024 για να σηματοδοτήσει την επίσημη έναρξη της νέας εποχής. Ολόκληρος ο οργανισμός καθώς και μια ομάδα εθελοντών, δωρητών και προσωπικού, ήταν όλοι παρόντες στην εκδήλωση, επιδεικνύοντας τη δέσμευσή τους όχι απλώς να διατηρήσουν, αλλά και για να φέρουν την πίστα στο μέλλον.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon