.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2024 08:11

Κρήτη - Δύο ακόμα θανατηφόρα τροχαία με την εμπλοκή μοτοσυκλετιστών

Δυο ακόμα θανατηφόρα τροχαία με εμπλεκόμενες μοτοσυκλέτες σημειώθηκαν τη Δευτέρα, 23/9 στην Κρήτη. Το ένα εξ αυτών με παράσυρση πεζού.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, η εκδρομή παρέας τριών δικυκλιστών κατέληξε σε τραγωδία, καθώς ο ένας εξ αυτών τραυματίστηκε θανάσιμα στο δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στον δρόμο Βουλισμένο Αλώνι - Αστυράκι. Ακόμη τραγικότερη διάσταση αποτελεί το γεγονός ότι ο άτυχος 59χρονος έχασε τη ζωή του μπροστά στα μάτια των φίλων του που ακολουθούσαν με τις δικές τους μοτοσυκλέτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παρέα των τριών είχε ξεκινήσει για βόλτα με τελικό προορισμό τα Ανώγεια. Στο κομβόι προπορευόταν ο 59χρονος και ακολουθούσαν οι φίλοι του. Ξαφνικά, σε μια αριστερή στροφή το δίκυκλο βγήκε από την πορεία του και ο άτυχος άνδρας βρέθηκε στο οδόστρωμα, με τους σοκαρισμένους φίλους του να μην μπορούν να πιστέψουν τι είχε συμβεί. Στο σημείο του δυστυχήματος έσπευσε γιατρός του ΕΚΑΒ ο οποίος έκανε προσπάθειες ΚΑΡΠΑ. Δυστυχώς, όμως, ήταν ήδη αργά καθώς εκτιμάται ότι ο θάνατος του οδηγού της μοτοσυκλέτας επήλθε ακαριαία, καθώς παρελήφθη χωρίς τις αισθήσεις του από το πλήρωμα του ασθενοφόρου και μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Εντωμεταξύ, νωρίς το πρωί της Δευτέρας, στην Παλιά Εθνική Οδό, 75χρονος Γερμανός παρασύρθηκε από διερχόμενη μοτοσυκλέτα. Το εν λόγω δυστύχημα σημειώθηκε στον Αδελιανό Κάμπο στο Ρέθυμνο. Σε σοκαριστικό βίντεο καταγράφονται οι δραματικές στιγμές του δυστυχήματος, όπου ο άτυχος άνδρας ακολουθεί τη σύζυγό του και παρασύρεται από μια μοτοσυκλέτα που κινείται με μεγάλη ταχύτητα, διασχίζοντας την διάβαση, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ρεπορτάζ - Royal Enfield One Ride 2024
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon