.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2024 18:40

Ρεπορτάζ - Royal Enfield One Ride 2024

Ένας δρόμος γεμάτος από Royal Enfield μοτοσυκλέτες κάθε χρονολογίας, δεκάδες φίλοι της μάρκας από όλες της ηλικίες, άνδρες και γυναίκες. Σκοπός της One Ride ήταν να ενώσει και το πέτυχε.

Φωτογραφίες: Βασίλης Κωστάκος

Η Royal Enfield Ελλάδος διοργάνωσε, εχθές Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, μία όμορφη «θεματική» βόλτα, αποκλειστικά για μοτοσυκλέτες Royal Enfield και τους κατόχους τους. Προορισμός οι Ερυθρές, το όμορφο χωριό στην Άπω Δυτική Αττική, ένας από τοςυ γνωστούς προορισμούς για μοτοσυκλετιστές της Αττικής και όχι μόνο.

Το ραντεβού δόθηκε σε café του Χαϊδαρίου, νωρίς το πρωί, όταν και ξεκίνησε η προσέλευση των συμμετεχόντων. Παρόντες και εμείς, έχοντας μάλιστα την ευκαιρία να οδηγήσουμε την Shotgun 650 – για την οποία μπορείτε να διαβάσετε το ανάλογο άρθρο με ένα κλικ εδώ.

Με χαλαρούς ρυθμούς και βολτάδικη διάθεση, η πομπή των Royal Enfield έφτασε στις Ερυθρές, όπου και είχε στηθεί μία μίνι... έκθεση στην καφετέρια που μας υποδέχθηκε! Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά, την μόλις δεύτερη στην Ελλάδα Himalayan 450 Rally -η πρώτη αγωνίζεται στο Greece Rally αυτή την στιγμή! Το τεράστιο ενδιαφέρον του κόσμου, αλλά και το ίδιο το Adventure Meeting, που διοργανώνει το Bikeit.gr στο Λαύριο (δείτε αναλυτικότερα εδώ), ήταν κατά παραδοχή των ανθρώπων της RE, ο λόγος δημιουργίας της δεύτερης μοτοσυκλέτας! Παρόν στο σημείο έδωσε και η ολοκαίνουργια Guerrilla 450, και αυτή με τον νέο κινητήρα 450 κυβικών «Sherpa».

Όλοι οι συμμετέχοντες στην ομαδική βόλτα, πήραν και από δύο αναμνηστικά δώρα, ενώ η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική, καλοκαιρινή θα έλεγε κανείς, τι και αν πλησιάζουμε στο τέλος του Σεπτεμβρίου! Συζητήσεις για μοτοσυκλέτα και όχι μόνο, καλαμπούρι αλλά και ενότητα στην πράξη - οι μοτοσυκλετιστές είναι ορατοί, κυριολεκτικά και μεταφορικά, όταν είναι ενωμένοι! Η εκδήλωση είχε ώρα λήξης περίπου τις 2.00 μ.μ. όταν και η αποχώρηση ήταν ελεύθερη.

Πάρτε μία γεύση από την εκδήλωση μέσα από τις φωτογραφίες, που θα δείτε στο άλμπουμ παρακάτω – Ευχόμαστε «πάντα τέτοια» στην Royal Enfield Ελλάδος και αναμένουμε την επόμενη!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2024 19:06

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Συνελήφθη πεζός για το θάνατο μοτοσυκλετιστή
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon