.
Κατηγορία QJ Motors
Τετάρτη, 02 Οκτωβρίου 2024 09:46

QJMOTOR SQ16 125 – Νέο scooter μεγάλων τροχών σε τιμή-σοκ

Η QJMOTOR φέρνει ένα ακόμη μοντέλο αστικής χρήσης στην αγορά μας, στην πολύ δημοφιλή κατηγορία των scooters «μεγάλων τροχών» - Όλα όσα θέλεις να ξέρεις

Η QJMOTOR φέρνει πλέον στην αγορά μας το νέο SQ16 125, ανοίγοντας μία ακόμη πόρτα σε κατόχους διπλώματος A1 αλλά και αυτοκινήτου, για την απόκτηση ενός δικύκλου. Το μοντέλο έχει τροχούς 16 ιντσών εμπρός και πίσω, για τα γνωστά οφέλη καλύτερης συμπεριφοράς στο δρόμο και στις λακούβες, τη στιγμή που τα πίσω αμορτισέρ ρυθμίζονται σε πρόφόρτιση ελατηρίου.

Ο κινητήρας του μοντέλου, είναι 4βάλβιδος υγρόψυκτος και αποδίδει 15 ίππους, ακριβώς το άνω όριο της κατηγορίας με βάση την νομοθεσία. Φέρει σύστημα Start-Stop για μείωση κατανάλωσης, όπως και Traction Control. Παράλληλα, το σύστημα εκκίνησης είναι Keyless – ασύρματο και ο φωτισμός, Full LED. Το Top Box όγκου 33 λίτρων είναι στον βασικό εξοπλισμό, ενισχύοντας τις μεταφορικές ικανότητες του μοντέλου με το επίπεδο πάτωμα και τον σεβαστό χώρο κάτω από την σέλα.

Το μοντέλο έχει ανακοινωθεί σε 3 χρωματισμούς – μαύρο, λευκό και ασημί -  στην τιμή των 2.495 ευρώ. Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 02 Οκτωβρίου 2024 09:54

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « QJMOTOR SRT550SX – Εμφανίστηκε στο ελληνικό site η νέα έκδοση
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon