.
Κατηγορία QJ Motors
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2024 10:10

QJMOTOR SRT550SX – Εμφανίστηκε στο ελληνικό site η νέα έκδοση

Ντεμπουτάρει, κατά τα φαινόμενα, και η SX έκδοση της νέας μεσαίας Adventure της QJMOTOR – Αυτή είναι η τιμή της.

Πριν κάποιες ημέρες, σας γράψαμε για την νέα έκδοση της QJMOTOR SRT550, SX, η οποία χαρακτηρίζεται από την μία από το νέο, πιο μοντέρνο στυλ σχεδίασης της σειράς, όπως και από τους ακτινωτούς τροχούς εμπρός και πίσω. Η διάμετρος τους παραμένει 19 και 17 ίντσες, εμπρός και πίσω αντίστοιχα, ενώ παρά τις ακτίνες, οι ζάντες είναι Tubeless εμπρός και πίσω. Με όλα αυτά, η νέα SRT550SX γεφυρώνει ακόμα καλύτερα το «χάσμα», μεταξύ street adventure/touring και πιο off-road καταστάσεων.

Η τιμή του μοντέλου έχει ανακοινωθεί στα 5.995 ευρώ, ενώ άλλες τεχνικές αλλαγές σε σχέση με το SRT 550S δεν ανακοινώνονται – Δείτε περισσότερα για το μοντέλο με ένα κλικ εδώ, μέχρι την ανακοίνωση περισσότερων και αναλυτικότερων πληροφοριών, όπως κατά κανόνα κάνει η αντιπροσωπεία της QJMOTOR στην χώρα μας, Γκοργκόλης Α.Ε. 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2024 10:13

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon