.
Κατηγορία KTM
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2024 13:18

KTM 1390 Super Adventure R, Super Adventure 2025 - Διέρρευσαν και αυτά!

Μαζί με τα μικρότερα μοντέλα της KTM για το 2025, είδαμε πριν λίγα λεπτά και το μεγαλύτερο αλλά και πιο off-road μοντέλο της, που ίσως παρουσιαστεί σήμερα, μαζί με το απλό 1390 Super Adventure.

Σήμερα, αργότερα (συγκεκριμένα στις 18.00) αναμένεται η παρουσίαση των νέων KTM 1390 Super Adventure αλλά και 1390 Super Adventure R, ολοκληρώνοντας έτσι την παρουσία της ανάλογης σειράς – και βάζοντας μας στο περίμενε, για το 1390 Super Duke GT. Μία ακόμη διαρροή φωτογραφιών, λοιπόν, αποκαλύπτει και τις δύο νέες μοτοσυκλέτες – και ελπίζουμε να μην στοιχίσει... την δουλειά του ανθρώπου που βρίσκεται σε αυτό τον υπολογιστή που φαίνεται...

Ήρθε λοιπόν και η ώρα του σκληροπυρηνικού 1390 Super Adventure R, της πιο «χωμάτινης» εκδοχής της μοτοσυκλέτας, με ακτινωτούς τροχούς εμπρός και πίσω αλλά και τα ανάλογα ελαστικά. Ασφαλές συμπέρασμα για το μέγεθος των τροχών θα ήταν καλύτερο να μην βγάλουμε, αλλά δεν αποκλείεται το 21-18 ίντσες εμπρός/πίσω. Παρόν δηλώνει ξανά ο συνδυασμός χρωμάτων με μπλε, πορτοκαλί και λευκό, που έχουμε δει ήδη στο συγκεκριμένο μοντέλο, ενώ προφανώς η σχεδίαση του επαφίεται στην νέα ταυτότητα της σειράς 1390. Το μοντέλο θα είναι διαθέσιμο με το ημιαυτόματο κιβώτιο AMT στην έκδοση EVO – κάτι που κατά τα φαινόμενα θα ισχύει και για το 1390 Super Adventure, το «απλό».

Το τελευταίο, εμφανίζεται επίσης σε εικόνα που διέρρευσε. Για την γκάμα ανακοινώνονται αεροδυναμικές βελτιώσεις, νέα ζελατίνα, ισχυρότερα φώτα στροφής αλλά και μεταβλητός χρονισμός βαλβίδων στον κινητήρα, ενώ εννοείται ότι θα χρησιμοποιηθεί και η νέα κατακόρυφου προσανατολισμού οθόνη TFT 8 ιντσών.  

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2024 14:29

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « KTM 125/390 Enduro, SMC, Adventure 2025 – Διέρρευσαν φωτογραφίες
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon