.
Κατηγορία KTM
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2024 11:25

KTM 125/390 Enduro, SMC, Adventure 2025 – Διέρρευσαν φωτογραφίες

Ματιά στα μοντέλα της ανανεωμένης σειράς 390, μέσα από φωτογραφίες που διέρρευσαν στα κοινωνικά και όχι μόνο δίκτυα.

Η παρουσίαση των νέων KTM 390 Adventure, Enduro και SMC θεωρείται βέβαιη από όλες τις πηγές που εμπλέκονται με την υπόθεση, όπως και η ανανέωση της σειράς 125, μαζί με την προσθήκη μοντέλων που δεν υπήρχαν μέχρι τώρα. Πριν από κάποιες ώρες, είχαμε την κυκλοφορία νέων εικόνων που διέρρευσαν, που μπορεί να μην είναι τόσο καλές σε ποιότητα όσο οι φωτογραφίες που σας εξασφαλίσαμε νωρίτερα, για τα μοντέλα (δείτε, για παράδειγμα, εδώ και εδώ), αλλά επιβεβαιώνουν τραντατά την ύπαρξη τους, επιτρέποντας μας μία ματιά και στα χρώματα τους.

Πιο συγκεκριμένα, μιλάμε πλέον για τα νέα 390 Adventure R αλλά και 390 Adventure X (να κάτι καινούργιο), που από τις λίγες πληροφορίες της διαρροής, βλέπουμε ότι θα έχουν διαφορές στον εξοπλισμό, με την έκδοση X να φαίνεται απλούστερη. Βασική διαφορά τους για τους «περιπετειάδες», η ύπαρξη ακτινωτών τροχών 21 και 18 ιντσών εμπρός/πίσω στην έκδοση R, αλλά χυτών 19/17 ιντσών εμπρός/πίσω στην έκδοση X. Ακόμα, η έκδοση R έχει μεγαλύτερες διαδρομές αναρτήσεων αλλά και cornering ABS. Στην φωτογραφία, οι μοτοσυκλέτες φαίνονται λίγο αλλά αρκετά, ώστε να επιβεβαιωθεί η μορφή που έχουμε δει στις κατασκοπείες όλον αυτό τον καιρό.

Πάμε σε άλλη φωτογραφία, αυτή που παρουσιάζει τα 125 και 390 Enduro 2025 – ακόμα πιο σκληροπυρηνικές εκδοχές της Adventure φιλοσοφίας, αλλά με ακόμα περισσότερες διαφορές: Ωστόσο, αυτό που αναφέρεται είναι η ύπαρξη «ενιαίας επίπεδης σέλας», αναρτήσεων μακριών διαδρομών και τροχών με ακτίνες, ενώ από την εικόνα διακρίνουμε πραγματικό ψηλό φτερό εμπρός, προστατευτική ποδιά στον κινητήρα και πλαστικά φιλοσοφίας competition, με τα γραφικά «ενσωματωμένα στο καλούπι».

Σε επόμενο ενσταντανέ, βλέπουμε τα KTM 125/390 SMC R, σε supermoto συνταγή, που περιλαμβάνει δηλαδή τροχούς 17 ιντσών εμπρός και πίσω, αλλά και κοντύτερες αναρτήσεις με χαμηλότερη διαδρομή. Εδώ, βλέπουμε ότι τα μοντέλα μοιάζουν στα Enduro «αδερφάκια» τους, φυσικά χαμηλότερα, ενώ θα φέρουν και αυτά την επίπεδη, συνεχή σέλα από τα Enduro μοντέλα.

Λίγες ημέρες μένουν για την σταδιακή αποκάλυψη των μοντέλων και επίσημα, οπότε μείνετε συντονισμένοι/ες.  

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2024 12:52

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon