.
Κατηγορία KTM
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2024 10:49

KTM 390 Adventure R/Enduro R 2025 – Ακόμα περισσότερες φωτογραφίες

Μετά την χθεσινή «εισβολή» του μοντέλου στην επικαιρότητα, τώρα ακόμα περισσότερες φωτογραφίες του είδαν το φως της δημοσιότητας.

Οι νέες – αν και σε καμία περίπτωση οι πρώτες- φωτογραφίες της νέας KTM 390 Adventure ή 390 Enduro 2025 κυκλοφόρησαν εχθές (δείτε το ανάλογο άρθρο με ένα κλικ εδώ) και προκάλεσαν... έντονες αντιδράσεις στα κοινωνικά δίκτυα, προφανώς μέσω σχολίων από την (μεγάλη) μερίδα αναγνωστών, που δεν συμβιβάζονται με την στυλιστική κατεύθυνση της KTM. Τώρα, ακόμα περισσότερες φωτογραφίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας – και δίνουν ακόμα καλύτερη οπτική στην μοτοσυκλέτα!

Οι νέες φωτό, σαφώς καλύτερα φωτισμένες, αποκαλύπτουν ακόμα περισσότερα για την μορφή του μοντέλου. Αν και τα ρεπορτάζ επιμένουν ότι η εν λόγω μοτοσυκλέτα, είναι η 390 Adventure και μάλιστα η R εκδοχή της, οφείλουμε να κρατήσουμε και μία «πισινή» για το αν θα είναι το 390 Enduro R, λόγω της έντονα off-road αισθητικής και κατασκευής. Οι τροχοί θα είναι 19 και 17 ιντσών, εμπρός και πίσω αντίστοιχα, ενώ η ανάρτηση εμπρός αναμένεται να ρυθμίζεται σε απόσβεση συμπίεσης και επαναφοράς. Το πίσω αμορτισέρ αναμένεται ανάλογα ρυθμίσιμο. Ακόμη, στην μοτοσυκλέτα διακρίνονται χούφτες στο τιμόνι, όπως και καβαλέτα τιμονιού, ενώ αναμένεται να χρησιμοποιηθεί οθόνη TFT 5 ιντσών στα όργανα, με συνδεσιμότητα με κινητό τηλέφωνο.

Ως προς τον κινητήρα, θα ισχύσουν φυσικά όσα σας λέμε μέχρι τώρα: Θα χρησιμοποιηθεί η νέα μονάδα των 399 κ.εκ., με απόδοση 45 ίππων.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2024 10:53

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΚΤΜ 125 Enduro R και 125 SMC R – Έρχονται στην EICMA
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon