.
Κατηγορία KTM
Πέμπτη, 03 Οκτωβρίου 2024 15:12

KTM 390 SMC R 2025 – Εθεάθη σε spy pics!

Επεκτείνεται και στα supermoto των μικρομεσαίων κυβικών η KTM για το 2025; Σίγουρα οι φωτογραφίες δεν αφήνουν πολλά στην φαντασία!

Στα γερμανόφωνα μέσα ενημέρωσης, εμφανίστηκαν πρώτες φωτογραφίες του, κατά τα φαινόμενα, KTM 390 SMC R 2025. Ένα καθόλα νέο μοντέλο, μιας και προς το παρόν η KTM προσέφερε τα Duke, RC και Adventure μοντέλα σε αυτά τα κυβικά – η προσέγγιση της κατηγορίας supermoto είναι κάτι καινούριο!

Τι γνωρίζουμε μέχρι τώρα: Το μοντέλο προφανώς θα έχει τροχούς 17 ιντσών εμπρός και πίσω, μία από τις κυριότερες προϋποθέσεις ενός supermoto. Ο κινητήρας, θα είναι ο νέος των 399 κυβικών, με απόδοση 45 ίππων – που αναμένεται να τον δούμε, και στο νέο 390 Adventure 2025 αλλά και στο, φημολογούμενο, 390 Enduro 2025.

Βλέπουμε στις φωτογραφίες, την χρήση ενός πλαίσιου trellis, στα πρότυπα των Duke και Adventure, αλλά και ένα αλουμινένιο ψαλίδι που δεν φέρει την χαρακτηριστική μορφή των αντίστοιχων, στα υπάρχοντα μοντέλα, αλλά είναι απλούστερο και «καθαρότερο» στο μάτι. Η θέση του πίσω αμορτισέρ, δεξιά και πολύ πιθανόν εξωτερικά, θυμίζει άμεσα την διάταξη του 390 Duke 2024.

Κατά τα άλλα, η μοτοσυκλέτα μοιάζει σχεδόν έτοιμη, στην μορφή παραγωγής της, οπότε παίρνουθμε μία γενναία ιδέα για το πως θα είναι το KTM SMC R 2025. Η κατασκευή της, αναμένεται να γίνεται από την Bajaj στην Ινδία, όπως ισχύει και για τα άλλα μοντέλα της σειράς 390.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 03 Οκτωβρίου 2024 15:31

Έκθεση εικόνων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « KTM 1390 Super Duke GT 2025 - Έρχεται με 190 άλογα
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon