.
Κατηγορία KTM
Τρίτη, 08 Οκτωβρίου 2024 14:17

KTM 390 Enduro R 2025 – Spy pics πριν το επίσημο ντεμπούτο

Μπορεί το μοντέλο να έχει επιβεβαιωθεί, αλλά δεν το έχουμε δει ακόμα, με μόνο μερικές φωτογραφίες να κρατούν ζωντανή την φαντασία μας.

Στα πλαίσια μίας μεγάλης έκτασης αναδιοργάνωσης μετά από πολύ δύσκολες συγκυρίες, η KTM έχει ανακοινώσει απανωτές παρουσιάσεις νέων μοντέλων, με το 390 Enduro R να είναι μία από αυτές. Μία φυσική εξέλιξη, θα έλεγε κανείς, της πλατφόρμας 390 για τους φίλους μιας πιο σκληρής εκτός δρόμου χρήσης, το μοντέλο εθεάθη σε δοκιμές σε δημόσιο δρόμο, από κατασκόπους.

Τις φωτό δίνει στην δημοσιότητα ένα ινδικό κανάλι ενημέρωσης, και από τις οποίες μπορούμε να δούμε ήδη κάποιες αλλαγές μεταξύ του Enduro μοντέλου και του Adventure. Αρχικά, η χρήση λιγότερων πλαστικών, που θα σπάσουν στην πρώτη πτώση στο χώμα – κάτι που είναι στην ημερήσια διάταξη, είτε είσαι έμπειρος ή αρχάριος. Εξόφθαλμη είναι η χρήση ελαστικών εκτός δρόμου, όπως και ενός υπερυψωμένου ρύγχους εμπρός, ενώ τα κάγκελα που βλέπουμε στο μοντέλο προπαραγωγής, δεν αποκλείεται να φτάσει ως στάνταρ εξοπλισμός και στην τελική μοτοσυκλέτα – αν και, συνήθως, τέτοιες προσθήκες είναι στον προαιρετικό εξοπλισμό.

Διακρίνεται η χρήση του νέου κινητήρα ων 399 κυβικών – που ήδη έχουμε δει στο 390 Duke 2024 – ενώ το μοντέλο θα φέρει φυσικά τροχούς 21 και 18 ιντσών εμπρός-πίσω, ένα νέο υποπλαίσιο με σχετικά επίπεδη σέλα και αναρτήσεις της WP. Στον εξοπλισμό αναμένονται ABS με δυνατότητα απενεργοποίησης για τον πίσω τροχό, οθόνη TFT 5 ιντσών, συνδεσιμότητα με κινητό τηλέφωνο, ρυθμιζόμενες μανέτες, παροχή ρεύματος USB και Full LED φωτισμό. Υπομονή μέχρι την EICMA – αν δεν αποφασίσει η KTM να μας το αποκαλύψει νωρίτερα.  

 

Πηγή    

 

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 08 Οκτωβρίου 2024 14:27

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon