.
Κατηγορία KTM
Τρίτη, 08 Οκτωβρίου 2024 09:55

KTM 1390 Super Adventure 2025 – Οι πιο καθαρές εικόνες μέχρι τώρα

Εν αναμονή της αποκάλυψης του νέου μοντέλου σε λίγες ημέρες, αυτές είναι οι τελευταίες –και πιο ξεκάθαρες- φωτογραφίες που έχουμε για αυτό.

Σήμερα, Τρίτη 8 Οκτωβρίου, περιμένουμε την παρουσίαση του κιβωτίου AMT από την KTM, με απλά λόγια την τεχνολογία αυτόματου κιβωτίου για την οποία έχουμε ήδη γράψει –δείτε με ένα κλικ εδώ. Δεν είναι μυστικό, ότι θα ακολουθήσουν και οι παρουσιάσεις των νέων 1390 Super Adventure, τις οποίες έχουμε σχεδόν δει ολοκληρωτικά. Εδώ, βλέπουμε κάποιες νέες φωτογραφίες, με ακόμη περισσότερη λεπτομέρεια.

Οι φωτογραφίες προέρχονται από την Bosch, η οποία έχει αναπτύξει το σύστημα ραντάρ και υποβοηθητικών συστημάτων που θεωρούνται ως το «επόμενο βήμα» στην οδήγηση μοτοσυκλέτας: Με εκτεταμένες δυνατότητες υποβοήθησης που θα πηγαίνουν πέρα από το Adaptive Cruise Control και μπορεί να φτάνουν μελλοντικά, σε αυτόματη στάση-εκκίνηση αν χρειάζεται!

Επειδή όμως είναι λίγο νωρίς για τέτοιες κουβέντες και, ακόμα, οι μοτοσυκλετιστές… δεν θέλουν ούτε να ακούν για αυτοματισμούς πέραν ενός σημείου, ας δούμε τα τελευταία νέα για τα 1390 Super Adventure S EVO και Super Adventure S. Τα δύο μοντέλα, με τροχούς 19 και 17 ιντσών εμπρός και πίσω, θα αποκαλυφθούν στις 22 και 24 Οκτωβρίου αντίστοιχα, ενώ το πρόθεμα EVO πιθανότατα συνδέεται με την χρήση ημιενεργητικών αναρτήσεων, στο ένα από τα μοντέλα. Άξιο σημείωσης είναι ότι, σύμφωνα με τις πληροφορίες μέχρι τώρα, το «απλό» 1390 Super Adventure S ίσως έχει φρένα J.Juan αντί για Brembo, αλλά και αναρτήσεις WP XPLOR, αλλά και απουσία επιλογής της αυτόματης μετάδοσης, για περιορισμό κόστους, άρα και τιμής.

Από την άλλη, το Super Adventure S EVO αναμένεται να φέρει πληρέστερο πακέτο εξοπλισμού, συγκεκριμένα την σουίτα της Bosch με το ραντάρ, ηλεκτρονικά ελεγχόμενες αναρτήσεις, την επιλογή για το AMT κιβώτιο αλλά και την νέα οθόνη TFT 8,8 ιντσών, που θα δούμε από την KTM στις 10 Οκτωβρίου. Και για να… φτιαχτούμε λίγο ξανά, το μοτέρ των 1.350 κυβικών που αναμένεται να χρησιμοποιείται στα μοντέλα, θα αποδίδει 170-175 ίππους και ροπή της τάξης των 15 kgm.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 08 Οκτωβρίου 2024 13:20

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon