.
Κατηγορία KTM
Τρίτη, 08 Οκτωβρίου 2024 15:44

Ανανέωση για το KTM 250 Adventure το 2025

Φωτογραφίες από την Ινδία συλλαμβάνουν μια μικρού κυβισμού KTM Adventure με ψηλό ανεμοθώρακα, νέα σχεδίαση στο μπροστινό μέρος, ζάντες με ακτίνες και ισχυρισμούς πως αυτό είναι το νέο 250 Adventure.

Καθώς περιμένουμε πλέον με αρκετή σιγουριά το ντεμπούτο του νέου KTM 390 Adventure στην επερχόμενη έκθεση EICMA με τον νέο κινητήρα 399 cc που έχει ήδη φορέσει το αντίστοιχο Duke, στην Ινδία έχουν φουντώσει οι φήμες πως μαζί του θα εμφανιστεί και ένα νέο 250 Adventure.

Τα δύο αυτά μοντέλα στη σημερινή τους μορφή συγγενεύουν στενότατα και η ίδια λογική φαίνεται πως θα ισχύσει και στην επόμενη γενιά, καθώς οι φωτογραφίες που αποκαλύπτει το ινδικό περιοδικό Powerdrift φέρονται να απεικονίζουν το 250 Adventure με την ίδια ακριβώς εμφάνιση όπως και το 390: ψηλό φτερό, κάθετα στοιχημένοι LED προβολείς, μεγάλος ανεμοθώρακας, ζάντες με ακτίνες.

ktm 250 adv 25 spy 2

Επίσης, όπως και στις φωτογραφίες του νέου 390 Adventure που είχαν προέλθει από την Ινδία πριν μερικούς μήνες, και εδώ έχουμε μετακίνηση του μπροστινού δίσκου από την αριστερή στη δεξιά πλευρά του τροχού.

ktm 250 adv 25 spy 3

Όλα δείχνουν πως η ανανέωση στη γκάμα των μικρομεσαίων κυβισμών θα συνεχιστεί με έντονο ρυθμό στην ΚΤΜ, καθώς φημολογείται (και έχει φωτογραφηθεί) και έκδοση 390 Enduro υπό εξέλιξη στην Ινδία, οπότε η παρουσία της Αυστριακής εταιρείας στις εκθέσεις EICMA και Intermot φέτος ενδέχεται να έχει πολλά και ενδιαφέροντα νέα.

Πηγή: Powerdrift (Instagram)

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « KTM 390 Enduro R 2025 – Spy pics πριν το επίσημο ντεμπούτο
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon