.
Κατηγορία Honda
Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2024 09:47

Honda CB1000X 2025 – Πλάγια επιβεβαίωση μέσω... Kawasaki;

Ένα μοντέλο που έχει πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων αρκετά, τα τελευταία χρόνια, αναφέρθηκε σε επίσημη εκδήλωση, από... βασικό ανταγωνιστή του! Τελικά, έρχεται;

Η συζήτηση για ένα φημολογούμενο Honda CB1000X, δηλαδή μία μοτοσυκλέτα τύπου sport touring με «ψηλή» σιλουέτα, κρατά πλέον 4 ολόκληρα χρόνια και βάλε, χωρίς κάποια δυνατή ένδειξη πέρα από περιστασιακά γραφιστικά και τις ανάλογες φήμες. Όταν όμως η Kawasaki αναφέρεται η ίδια στις φήμες... πρέπει να τις πάρουμε στα σοβαρά;

Ας δούμε τι έγινε: Στα πλαίσια της παγκόσμιας παρουσίασης του νέου Versys 1100, μόλις αναφέρθηκαν οι ανταγωνιστές της νέας μοτοσυκλέτας, εμφανίστηκε και το φημολογούμενο Honda CB1000X – μεταξύ υπαρκτών μοντέλων που συμπεριλαμβάνουν τα BMW S/M 1000XR, Ducati Multistrada V4RS/Pike’s Peak και Suzuki GSX-S 1000GX.

Λάθος πάνω στον υπερβάλλοντα ζήλο; Επιθυμία της Kawasaki να συμπεριλάβει τις φήμες στα slides μίας παρουσίασης, για τους σκοπούς της τελευταίας; Ή, πολύ καλή πληροφόρηση από μέρους της Kawasaki που γνωρίζει τι θα γίνει; Πηγές του εξωτερικού κλίνουν προς το τρίτο ενδεχόμενο, για έναν απλό λόγο: Η εταιρική κατασκοπεία δίνει και παίρνει και οι Big 4 αποκλείεται να κινούνται ανενημέρωτες, η μία για τις κινήσεις της άλλης.

Όπως και να έχει, θα μάθουμε τι ακριβώς θα γίνει εν όψει EICMA ή και πριν από αυτή – μίας και η Honda έχει ήδη ξεκινήσεις τις αποκαλύψεις των νέων μοντέλων της.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2024 10:05

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Honda Forza 750 2025 - Η αναλυτική παρουσίαση
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon