.
Κατηγορία CFMOTO
Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2024 13:35

CFMOTO 675NK - Γυμνό τρικύλινδρο προ των πυλών

Ο κινέζικος Τύπος αποκαλύπτει αυτό που περιμέναμε, ένα 675 SR-R χωρίς ρούχα.

Ο νέος τρικύλινδρος εν σειρά κινητήρας της CFMOTO έκανε το ντεμπούτο του στην έκθεση EICMA τον περασμένο Νοέμβριο και στους μήνες που ακολούθησαν γνωρίσαμε (ηλεκτρονικώς) την πρώτη μοτοσυκλέτα που θα κινήσει, τη supersport 675 SR-R (δείτε σχετικά 1, 2) που αναμένεται στις αγορές κάπου στο πρώτο μισό του 2025.

cfmoto 675nk scoop 2

Προφανώς η δημιουργία μιας γυμνής εκδοχής της ίδιας μοτοσυκλέτας είναι ένα προβλέψιμο επόμενο βήμα και όπως όλα δείχνουν η CFMOTO έχει ήδη αρχίσει να δουλεύει πάνω σε αυτό το μοτίβο, καθώς η κινέζικη ιστοσελίδα Donhchedi δημοσιεύει φωτογραφίες του γυμνού τρικύλινδρου καμουφλαρισμένου σε διαδικασία δοκιμών.

cfmoto 675 triple motor

Οι πληροφορίες είναι λιγοστές και μιλούν για την απόδοση του τρικύλινδρου 675 cc με ισχύ 94 hp (όσο και το δικύλινδρο 800!), ροπή 7.1 kgm και τελική ταχύτητα 220 km/h, ενώ είναι μάλλον εύκολο να γεμίσουμε τα υπόλοιπα κενά. Πιθανότατα μιλάμε για ένα μοντέλο που θα ονομάζεται 675ΝΚ και περιμένουμε ίδια εμφάνιση και πλουσιότατο εξοπλισμό με το 800ΝΚ που ήδη πωλείται στα μέρη μας.

cfmoto 675sr r

Προς το παρόν δεν είναι γνωστό πότε αναμένεται να μπει στην παραγωγή το γυμνό 675ΝΚ, ωστόσο μάλλον δε θα αργήσει πολύ μετά το 675 SR-R οπότε δεν αποκλείεται να το δούμε και αυτό μέσα στο 2025.

Πηγή: Dongchedi.com

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2024 13:42

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon