.
Κατηγορία CFMOTO
Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024 10:23

CFMOTO 675SR-R – Επίσημη πρώτη με φωτογραφίες και βίντεο

Σε... στάδια φαίνεται να γίνεται η αποκάλυψη του νέου, τρικύλινδρου supersport της CFMOTO.

Το Σάββατο, η CFMOTO προχώρησε στην δημοσίευση των πρώτων, επίσημων, φωτογραφιών του τρικύλινδρουν 675SR-R. Η τρικύλινδρη supersport έχει «συλληφθεί» ήδη από πέρσι, με τις ανακοινώσεις της εταιρείας για τον νέο κινητήρα αλλά και την ίδια την μοτοσυκλέτα, ενώ πριν από λίγο καιρό αποκαλύφθηκε και η πρώτη, σε ένα μοναδικό κομμάτι, έκδοση της μοτοσυκλέτας – μπορείτε να δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ.

Τα ρεπορτάζ για την μοτοσυκλέτα συνεχίστηκαν, με κάποια τεχνικά στοιχεία να δημοσιεύονται – τα οποία επίσης σας μεταφέραμε στο ανάλογο άρθρο μας. Πριν από περίπου 48 ώρες, λοιπόν, ήρθε και μάι επίσημη δημοσίευση της CFMOTO, με άνευ καμουφλάζ εικόνες της μοτοσυκλέτας. Παραδόξως, και πάλι η CFMOTO δεν ανακοινώνει περισσότερα τεχνικά χαρακτηριστικά, παροτρύνοντας μας να μείνουμε συντονισνμένοι για να μάθουμε κι άλλα, αργότερα.

Με τα λόγια της ίδιας της CFMOTO:

«Η απόλυτη έκφραση της τεχνολογίας, των επιδόσεων και του σχεδιασμού της οικογένειας του SR. Το συνολικό σχήμα 675SR-R είναι μια εξέλιξη με γνώμονα τον αγώνα κάθε στοιχείου στυλ που εισάγεται από την οικογένεια προϊόντων supersport της CFMOTO.

Η φουτουριστική σχεδίαση χαρακτηρίζεται από ενσωματωμένα φτερά στα μπροστινά φέρινγκ, στενά συνδεδεμένα με τη γραμμή Transbody: ένα ξεχωριστό σχεδιαστικό χαρακτηριστικό της CFMOTO που εξελίσσεται με κάθε νέα γενιά προϊόντων. Στο ολοκαίνουργιο 675SR-R, το Transbody Line αγκαλιάζει τη μοτοσυκλέτα, ρέοντας από κάτω από το κάθισμα του αναβάτη στο μπροστινό άκρο, όπου σημειώνεται το πρόσωπο του 675SR-R. Το εμπρός φως LED έχει εξελίξει το εμβληματικό σχήμα L του SR σε μια πιο ώριμη και επιθετική υπογραφή, διατηρώντας το διακριτικό και ιδιαίτερα αναγνωρίσιμο, ενώ τα ολοκαίνουργια πίσω αιωρούμενα φώτα LED σηματοδοτούν μια μοναδική φουτουριστική αίσθηση, μια αιχμηρή τομή από την παράδοση SR.

Το ρεζερβουάρ καυσίμου του 675SR-R εισάγει μια πιο ώριμη και στιβαρή πινελιά στη σειρά supersport του CFMOTO, με λείες επιφάνειες που ταιριάζουν απόλυτα με αιχμηρές γωνίες και γραμμές στα πλαϊνά. Αυτή η ίδια φιλοσοφία βρίσκεται και στα πλαϊνά φέρινγκ, με αεραγωγούς που ενισχύουν την αγωνιστική καρδιά αυτής της μοτοσυκλέτας: ο πρώτος τρικύλινδρος κινητήρας που αναπτύχθηκε από την CFMOTO.

Μείνετε συντονισμένοι για να μάθετε περισσότερα για το νέο κορυφαίο μοντέλο της οικογένειας SR!»

Μάλιστα, για την μοτοσυκλέτα έχουν κυκλοφορήσει και βίντεο, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω. 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024 10:40

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon