.
Κατηγορία Beta
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2024 10:08

Beta 2025 450 RC – «Πασπαρτού» στην εκτός δρόμου δράση

Η Beta USA ανακοινώνει ένα επιπλέον μοντέλο του 2025 στην γκάμα της, το 450 RC.

Το 2025 450 RC είναι ένα μοντέλο που έχουμε λάβει πολλά email από πελάτες που μας ζητούν να κατασκευάσουμε. Βασισμένο στην επιτυχία του μοντέλου 450 RX Motocross, το 450 RC μοιράζεται την ίδια δοκιμασμένη και ανθεκτική πλατφόρμα με πρόσθετο χαρακτηριστικό που προστέθηκε για να κάνει τη μοτοσυκλέτα ένα σοβαρό εργαλείο εκτός δρόμου.

Ο κινητήρας 5 ταχυτήτων με εκκίνηση με μίζα, παρέχει την τέλεια παροχή ισχύος για γενική χρήση, σχεδιασμένη για αναβάτες που αγωνίζονται στο δάσος τα Σαββατοκύριακα και επισκέπτονται την πίστα μοτοσικλέτας κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, το 450 RC είναι πραγματικά ένα τετράχρονο μοντέλο που τα κάνει όλα. Εξοπλισμένο με πίσω τροχό 18 ιντσών, μεγαλύτερο ρεζερβουάρ καυσίμου, προστατευτικά χειρός, πάνελ ρεζερβουάρ από το μοντέλο Race, ανθεκτική πλαστική ποδιά προστασίας κινητήρα και αλυσίδα ο-ring για την ολοκλήρωση του πακέτου.

Χαρακτηριστικά: Πλαίσιο μονού σωλήνα Chro-Moly με πίσω υποπλαίσιο αλουμινίου, τρόμπες φρένων και δαγκάνες Nissin, ελαφριά μπαταρία λιθίου υψηλής απόδοσης, μπροστινό πιρούνι κλειστού φυσιγγίου KYB 48 mm με πίσω αμορτισέρ KYB 50 mm με μοχλικό προοδευτικής σκλήρυνσης, ηλεκτρική εκκίνηση, 18" πίσω τροχός, διακόπτης χάρτη ανάφλεξης και traction control για τη ρύθμιση της ισχύος του κινητήρα και την παροχή λιγότερης ολίσθησης του πίσω τροχού, συμπλέκτης διαφράγματος εύκολης έλξης που επιτρέπει στον αναβάτη να προσαρμόσει την αίσθηση και την απόκριση του μοχλού σύμφωνα με τις προτιμήσεις του.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2024 10:11

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Beta RR Motard 2T 50 Sport LS – Νέο μοντέλο με χαμηλότερη σέλα
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon