.
Κατηγορία Beta
Πέμπτη, 03 Οκτωβρίου 2024 10:12

Beta RR Motard 2T 50 Sport LS – Νέο μοντέλο με χαμηλότερη σέλα

Για τους νέους αναβάτες που ξεκινάνε τα βήματα τους στον κόσμο της μοτοσυκλέτας, με μία πιο εύκολη εργονομία.

Νέο Beta RR MOTARD 2T 50 SPORT LS με χαμηλότερο ύψος σέλας (Low Seat)!

Προκειμένου να βελτιωθεί ο τρόπος που πατάνε στο έδαφος οι πιο κοντοί αναβάτες, η νέα μοτοσυκλέτα της Beta έχει χαμηλώσει κατά 45mm χάρη στις αλλαγές που σχεδίασαν οι τεχνικοί της Beta και οι οποίες περιλαμβάνουν νέο πιρούνι και αμορτισέρ με μειωμένη διαδρομή. Έτσι, πλέον με ύψος σέλας στα 840mm, η έκδοση LS είναι προσιτή σε ένα μεγαλύτερο εύρος αναβατών χωρίς να έχει χάσει κάτι από την ευξελίξία, την ταχύτητα και την απόλαυση που προσφέρει.

Τεχνικές αλλαγές κατά βάση, δεν ανακοινώνονται – περισσότερες πληροφορίες για την μοτοσυκλέτα, αλλά και την τιμή της, αναμένονται προς το παρόν.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 03 Οκτωβρίου 2024 10:15

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Νέα Beta RR RACE MY 2025
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon