.
Κατηγορία Bajaj
Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024 08:13

Bajaj Bruzer - Πλησιάζει η αποκάλυψη για την πρώτη υγραεριοκίνητη μοτοσυκλέτα

Το πολυαναμενόμενο υγραεριοκίνητο μοντέλο της Bajaj είναι έτοιμο να αποκαλυφθεί στην τελική του μορφή στις 5 Ιουλίου.

Πρόκειται για την πρώτη υγραεριοκίνητη μοτοσυκλέτα παραγωγής στον κόσμο,πιθανότατα θα ονομάζεται Bruzer και αναμένεται να κυκλοφορήσει σε δύο παραλλαγές.

Τα σχέδια της μοτοσυκλέτας της Bajaj όπως έχουμε ξαναδεί εδώ (με άλλη ημερομηνία αποκάλυψης ωστόσο), αποκάλυψαν τη μοναδική διάταξη του πλαισίου. Η Bajaj κατάφερε να βελτιστοποιήσει το χώρο της μοτοσυκλέτας τοποθετώντας το ρεζερβουάρ υγραερίου κατά μήκος και χρησιμοποιώντας ένα ιδιαίτερο σχεδιασμό κινητήρα. Υπάρχει επίσης ένα μικρό ρεζερβουάρ βενζίνης για να προσφέρει επιπλέον αυτονομία και να χρησιμεύσει ως εφεδρικό, σε περίπτωση που κάποιος ξεμείνει από CNG.

Οι προδιαγραφές του κινητήρα εξακολουθούν να είναι μυστικές, αλλά φημολογείται πως είναι όμοιες με ενός κινητήρα 125κ.εκ. και θα συνδυάζεται με κιβώτιο πέντε σχέσεων. Τέλος, το νέο μοντέλο πιθανολογείται πως θα έρθει σε δύο παραλλαγές, μία για τις αστικές περιοχές και μια πιο στιβαρή έκδοση για την αγροτική... Ινδία. Η τελευταία θα έχει προστατευτικό στο κάρτερ, στην ανάρτηση κτλ. Κατά την υγραεριοκίνητη... αποκάλυψη, ενδέχεται να φανερωθεί και η τιμή που στην Ινδία έστω προβλέπεται στις 80.000 ρουπίες. 900 παρά κάτι ψιλά δηλαδή...

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon