.
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2024 19:42

MotoGP - Το GP της Πορτογαλίας έρχεται, εκείνο της Ινδίας... πηγαινέρχεται

Το MotoGP θα ξανατρέξει στο Autodromo Internacional do Algarve το 2025 και το 2026, ενώ το αντίθετα Buddh International Circuit παίρνει... αναβολή.

Το Portimão είναι ένα εμβληματικό σκηνικό για το MotoGP, συνδυάζοντας έναν ωραίο χώρο αγώνων με έναν αγαπημένο προορισμό για τους θεατές. Ο σημαντικός οικονομικός αντίκτυπος της διοργάνωσης προσφέρει επίσης ακόμη μεγαλύτερη απόδοση για τη χώρα, την περιοχή και την πίστα που διοργανώνει, καθώς το MotoGP φέρνει εκατοντάδες χιλιάδες θαυμαστές στην Πορτογαλία και το Algarve εκτός της τουριστικής περιόδου αιχμής. Κάπως έτσι, δύο ακόμη Grand Prix εγγυώνται περισσότερο θέαμα και περισσότερο θετικό αντίκτυπο για τους Πορτογάλους, καθώς το πιο συναρπαστικό μηχανοκίνητο άθλημα του κόσμου επιστρέφει εκεί το 2025 και το 2026.

Από την άλλη, FIM, IRTA και Dorna Sports επιβεβαιώνουν ότι το Ινδικό Γκραν Πρι θα συμπεριληφθεί στο αγωνιστικό ημερολόγιο του 2026, μεταφέροντας το έτσι ώστε να γίνει εφεδρικό για το 2025. Οι επιχειρησιακές συνθήκες έχουν υποχρεώσει το εν λόγω grand prix να καθυστερήσει από την αρχική του θέση κοντά στην έναρξη του ημερολογίου του 2025. Χωρίς διαθέσιμες ημερομηνίες προς το τέλος της σεζόν, το MotoGP θα επιστρέψει στην Ινδία - εκτός απροόπτου - στα πρώτα στάδια του 2026.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2024 07:37

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon