.
Κατηγορία Kove
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2024 11:00

Kove NK 125 R – Έφτασε Ευρώπη το μονόμπρατσο 125

Η Kove επεκτείνεται και στην κατηγορία Α1 – Φτάνει στα μέρη μας το μικρό NK 125 R, αναμένουμε πληροφορίες και επιβεβαιώσεις και για την Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από ισπανόφωνα μέσα ενημέρωσης, το Kove NK 125 R φτάνει στην αγορά της Ιβηρικής, άρα ανοίγουν οι πόρτες για μια γενική διάθεση στην Ευρώπη. Ας δούμε περισσότερα.

Αρχικά, για την μοτοσυκλέτα σας είχαμε γράψει ήδη από πέρσι, αρκετά νωρίς μέσα στην χρονιά. Τα βασικά μένουν χωρίς αλλαγές, με κινητήρα στους 14 ίππους ισχύος και βάρος 135 κιλά, με το ρεζερβουάρ γεμάτο. Κύριο ρόλο στην εμφάνιση παίζει το πλαίσιο-χωροδικτύωμα και η απόληξη της εξάτμισης κεντρικά, μέσα από το ανάλογο καζανάκι, όπως και το μονόμπρατσο ψαλίδι πίσω με την 10άκτινη ζάντα. Σίγουρα στα μάτια ορισμένων, η NK 125 R θα θυμίσει τα πρώτα μικρά Duke και αυτό δεν είναι λάθος…

Σε περιφερειακά, το εμπρός ανεστραμμένο πιρούνι 41 χιλιοστών, συνδυάζεται με monoshock αμορτισέρ με ρύθμιση προφόρτισης πίσω. Ένας δίσκος σε κάθε τροχό αναλαμβάνει την πέδηση –στα 320 χιλιοστά εμπρός, με 4πίστονη δαγκάνα και στα 240 χιλιοστά πίσω, με δαγκάνα 2 εμβόλων. Μιλάμε και για χρήση δικάναλου ABS, σαφώς καλύτερη λύση από το CBS. Κατά τα άλλα, το μοντέλο κρατά βασικό το επίπεδο του εξοπλισμού του, με Full LED φωτισμό και οθόνη τύπου LCD, πολλαπλών ενδείξεων, αλλά όχι και κάτι παραπάνω. Αξίζει αναφορά ωστόσο η χρήση μπαταρίας λιθίου, που μειώνει και άλλο το βάρος.

Για την Ισπανία, η τιμή του μοντέλου έχει ανακοινωθεί στα 3.699 ευρώ, που το καθιστά το πιο προσιτό από τα άμεσα ανταγωνιστικά του μοντέλα στην εκεί αγορά. Καθόλου άσχημα! Για να δούμε αν θα το γνωρίσουμε και στην Ελλάδα…  

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2024 11:51

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Kove 800X Touring - Νέα ταξιδιάρικη έκδοση στην Κίνα
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon