.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2024 08:17

Loris Capirossi - Δημοπραττεί αντικείμενα του για φιλανθρωπικό σκοπό

Ο πρώην αναβάτης των Ducati και Suzuki στο MotoGP, δημοπρατεί μια συλλογή που περιλαμβάνει τις μοτοσυκλέτες, τις αγωνιστικές στολές, τα κράνη και άλλα ενθύμια του για να συγκεντρώσει χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό.

Η δημοπρασία, η οποία είναι ήδη ενεργή στον ιστότοπο Catawiki, είναι μια πραγματική ευκαιρία για τους θαυμαστές του θρυλικού αναβάτη. Με συνολικά δέκα διαθέσιμα αντικείμενα, η υποβολή προσφορών είναι ήδη ανοιχτή και η δημοπρασία δεν λήγει μέχρι την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου. Αν και ορισμένα από τα δημοπρατούμενα έχουν ακριβές τιμές, υπάρχουν και μερικά κομμάτια που είναι προσβάσιμα σε.. κοινούς θνητούς. Ένα από τα κυριότερα σημεία της δημοπρασίας είναι μια Vespa 144 κ.εκ. που κατασκευάστηκε από το Denys Maiorino, γνωστό ως «το αφεντικό της Vespa». Πρόκειται για μια ειδική έκδοση, με το Maiorino να κατασκευάζει μόνο 10 κομμάτια και τη vespa του Capirossi να είναι ο αριθμός 00, το πρώτο πρωτότυπο δηλαδή. Οι προδιαγραφές του περιλαμβάνουν ενισχυμένο πλαίσιο, αμορτισέρ Bitubo, tubeless ζάντες εξοπλισμένες με αγωνιστικά ελαστικά Continental και κιτ δισκόφρενου Dexter, μεταξύ άλλων χαρακτηριστικών.

capirossiauction2.jpg

Ένα άλλο ξεχωριστό κομμάτι στη δημοπρασία είναι ένα εντυπωσιακό CR500 R που δημιουργήθηκε από την Rappa Racing. Η μοτοσυκλέτα ξεκίνησε τη ζωή της ως μια επετειακή έκδοση του CRF 450R, και από εκεί και πέρα, υπέστη αρκετές ριζικές τροποποιήσεις. Το πλαίσιο τροποποιήθηκε εκτενώς για να φιλοξενήσει τον δίχρονο κινητήρα, ο οποίος διασώθηκε από μοτοσυκλέτα από τα τέλη της δεκαετίας του 1990 και ανακατασκευάστηκε πλήρως. Η μοτοσυκλέτα διαθέτει επίσης custom εξάτμιση και φιλτροκούτι για το νέο κινητήρα, τροποποιημένα ηλεκτρονικά και ανάρτηση.

Φυσικά, δε λείπουν μπότες, γάντια και κράνος, σε πιο "λογικές" τιμές. Για την ιστορία, ήταν το 2011, όταν ο Capirossi αγωνίστηκε για τη δορυφορική ομάδα της Pramac, οδηγώντας ένα Desmosedici GP11 στην τελευταία του σεζόν στην κορυφαία κατηγορία. Μετά από τρεις σεζόν που αγωνίστηκε για τη Suzuki, με αποκορύφωμα το βάθρο στο Brno, ο Capirossi φαινόταν να δυσκολεύεται να δαμάσει την πανίσχυρη Ducati, τελειώνοντας τη σεζόν με το καλύτερο αποτέλεσμα της 9ης θέσης.

Τέλος, για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δημοπρασία, πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon