.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2024 11:26

Triumph - Δημοπρατούνται δύο συλλεκτικές Bond Editions με υπογραφή του Daniel Graig

Δύο μοτοσυκλέτες μιας πολύ περιορισμένης σειράς που εξαντλήθηκε τη μέρα που διατέθηκε είναι από μόνες τους αρκετά ποθητές. Βάλτε κι ένα αυτόγραφο του ίδιου του πράκτορα 007 και η αξία τους μπορεί να εκτοξευτεί.

Οι συλλεκτικές Triumph Scrambler 1200 Bond Edition (#003/250) και Tiger 900 Bond Edition (#001/250) που θα δημοπρατηθούν από τον οίκο Bohnams στην Αγγλία ανήκουν σε μια συλλογή που παράχθηκε με λογότυπα του κινηματογραφικού ήρωα James Bond, του περίφημου πράκτορα 007, για τις ανάγκες προώθησης της 25ης ταινίας της σειράς, No Time To Die.

Το πόσο ποθητές αποδείχθηκαν αυτές οι συλλεκτικές Triumph αποδείχθηκε από το γεγονός πως όλη η παραγωγή των 500 (250x2) μοτοσυκλετών εξαντλήθηκε την ίδια μέρα που άνοιξε η φόρμα κρατήσεων από την Triumph. Οι συγκεκριμένες δύο ωστόσο δεν είναι απλώς κομμάτι της παρτίδας των 250 κομματιών από κάθε μοντέλο που παράχθηκε, αλλά έχουν ένα επιπλέον επίπεδο μοναδικότητας, καθώς αμφότερες ανήκουν στον πρωταγωνιστή της ταινίας, τον ηθοποιό Daniel Craig που ενσαρκώνει τον πράκτορα 007.

TriumphXRNLI 007 MY24 CW4I9212 GE

Η πώλησή τους σε δημοπρασία γίνεται λοιπόν με αυτόγραφο του ίδιου του Craig στις μοτοσυκλέτες, αρκετό να ανεβάσει ακόμη περισσότερο την αξία τους μιας και οι είναι οι δύο μοναδικές μοτοσυκλέτες της μικρής αυτής συλλογής που έχουν την υπογραφή του ηθοποιού και στις δύο πλευρές των μοτοσυκλετών καθώς και τα σχετικά έγγραφα (V5C) που αποδεικνύουν πως ήταν δικές του. Μαζί οι τυχεροί νέοι ιδιοκτήτες θα λάβουν και πιστοποιητικό γνησιότητας υπογεγραμμένα από τον Craig και τον διευθύνοντα σύμβουλο της Triumph Motorcycles, Nick Bloor.

TriumphXRNLI 007 MY24 CW4I9049 GE

Επιπλέον το πακέτο για τους δύο νέους ιδιοκτήτες περιλαμβάνει μια μέρα οδήγησης στο κέντρο Triumph Adventure Experience στην Ουαλία μαζί με τον συντονιστή stunts της ταινίας, Lee Morrison, καθώς και τον αναβάτη που ντούμπλαρε τον Craig στις οδηγικές σκηνές της ταινίας, Paul Edmondson.

Οι δύο Triumph Bond Editions θα δημοπρατηθούν από τον οίκο Bonhams στην εκδήλωση Classic Motorcycle Mechanics Show στις 12 και 13 Οκτωβρίου στο Staffordshire.

TriumphXRNLI 007 MY24 CW4I9057 GE

Τα έσοδα από τη δημοπρασία θα διατεθούν προς υποστήριξη της οργάνωσης Royal National Lifeboat Institution (RNLI) που ειδικεύεται σε θαλάσσιες διασώσεις.

Ο Daniel Craig δήλωσε σχετικά: “Έχω το RNLI στην καρδιά μου σε όλη μου τη ζωή, καθώς μεγάλωσα κοντά στον σταθμό της Hoylake. Έχω απίστευτες αναμνήσεις πλέοντας μαζί με τα πληρώματα του RNLI στη Ramsgate όπου βίωσα από πρώτο χέρι πως είναι να είσαι μέρος αυτής της οργάνωσης που έχει σώσει πάνω από 146,000 ζωές στα περισσότερα από 200 χρόνια που υπάρχει.

"Νιώθω μεγάλη τιμή και περηφάνεια που είμαι σε θέση να στηρίξω το RNLI και ελπίζω η δημοπρασία των δύο Triumph Limited Edition Bond να αποδειχθεί δημοφιλής. Η οδηγική εμπειρία με τον Lee Morrison και τον Paul Edmondson προσθέτει μιαν ακόμη μοναδική και συναρπαστική δυναμική στη δημοπρασία αυτή. Δουλεύω με τον Lee από την ταινία Casino Royale διαρκώς ως και την πιο πρόσφατη No Time To Die, είναι μια ευκαιρία που δε χάνεται και θα συμβάλλει στη συγκέντρωση πόρων για τη σπουδαία δουλειά που κάνει το RNLI.”

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2024 11:32

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon