.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2024 11:49

Απόκτησε τη φόρμα Dainese Demone GP Custom Works Bez NYC του Marco Bezzecchi

Σε δημοπρασία βγαίνει η custom δερμάτινη φόρμα που σχεδιάστηκε στη Νέα Υόρκη από το τμήμα Dainese Custom Works αποκλειστικά για τον Marco Bezzecchi.

Τον περασμένο Απρίλιο, αμέσως μετά το Grand Prix of the Americas στην πίστα COTA στο Όστιν του Τέξας, η Dainese κάλεσε τον αναβάτη της Pertamina Enduro VR46 Racing Team, Marco Bezzecchi, στα γραφεία της Dainese στη Νέα Υόρκη όπου μαζί με τον σχεδιαστή Dan Connor έφτιαξαν μια απολύτως προσωπική custom φόρμα για τον αναβάτη.

Η φόρμα Dainese Demone GP Custom Works Bez NYC χαρακτηρίζεται από το ριγέ animal print σχέδιο με ασημί, κόκκινο και μαύρο χρώμα, διακοσμημένη φυσικά με τα λογότυπα VR46 και Dainese.

dainese bez forma

Το ειδικό αυτό σχέδιο που σχεδίασαν μαζί οι Bezzecchi και Connor αποσκοπεί στο να διαφημίσει την πιο προηγμένη δερμάτινη φόρμα της ιταλικής εταιρείας, Dainese Demone GP, αυτή που φορούν οι αναβάτες της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Εξοπλίζεται με ξύστρες τιτανίου, το σύστημα Dainese Axial που μεριμνεί ώστε οι μπότες να μπαίνουν μέσα από τη φόρμα, καθώς και το καινοτόμο σύστημα αερόσακου Dainese D-air.

Μια τέτοια φόρμα Dainese Demone GP Custom Works Bez NYC, που φορέθηκε από τον Bezzecchi στο επίσημο τεστ του MotoGP στο Misano, μπορεί τώρα να γίνει δική σας καθώς η Dainese και η ομάδα Pertamina Enduro VR46 Racing Team τη δημοπρατούν στο eBay, σε μια διαδικασία που ξεκίνησε στις 10 Σεπτεμβρίου και θα λήξει στις 15 του ίδιου μήνα.

s l1600 6

Τα έσοδα από την πώληση της μοναδικής αυτής φόρμας θα διατεθούν υπέρ της ιταλικής οργάνωσης A.R.O.P Odv (Associazione Riminese Oncoematologia Pediatrica) που μάχεται κατά του καρκίνου στα παιδιά.

Σήμερα, Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024, δύο μέρες μετά την έναρξη της ηλεκτρονικής δημοπρασίας, οι προσφορές έχουν ξεπεράσει τα 10,000 ευρώ και λογικά το τελικό ποσό θ' ανέβει αρκετά παραπάνω ως το πρωί της Κυριακής 15 Σεπτεμβρίου που θα ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Αν ενδιαφέρεστε, η φόρμα δημοπρατείται εδώ: ebay.it/itm/375631144610

s l1600

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon