.
Κατηγορία Kawasaki
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2024 09:47

Kawasaki Ninja 1100 SX 2025 – Επιβεβαιώνεται

Ένα ακόμη μοντέλο από την Kawasaki, με το νέο και μεγαλύτερο μοτέρ, επιβεβαιώνεται από τις διεθνείς πληροφορίες.

Πριν λίγες ημέρες σας μεταφέραμε τα νέα για το επερχόμενο Kawasaki Versys 1100, μία είδηση που ξεκίνησε από φήμες, αλλά πλέον έχει βάση σε έγγραφα και δεδομένα. Με παρόμοιο τρόπο ήρθε, πριν από λίγες ώρες στο φως και η νέα Ninja 1100 SX.

Και πάλι, η πληροφορία φτάνει σε εμάς από την Αυστραλία, στην οποία γίνονται οι καταχωρήσεις των νέων μοντέλων. Και για το νέο Ninja 1100 SX προβλέπεται, λοιπόν, η χρήση του νέου κινητήρα των 1.099 κυβικών, κυβισμός ο οποίος επετεύχθη με αύξηση της διαμέτρου των κυλίνδρων. Για το Ninja 1100 SX όμως, η ισχύς θα πρέπει να είναι ακόμα μεγαλύτερη – και από τα 142 άλογα του τωρινού μοντέλου. Οι δημοσιογράφοι του εξωτερικού κάνουν λόγο για τουλάχιστον 152 άλογα ή και παραπάνω, έτσι ώστε το Ninja 1100SX να μπορεί να ανταγωνιστεί, και το Suzuki GSX-S 1000 GT.

Στην φωτογραφία που βλέπουμε παραπάνω, απεικονίζεται το νέο μοντέλο, αλλά δεν θα σας παρεξηγούσαμε αν δεν βρίσκατε διαφορές σε σχέση με το τωρινό, διότι ουσιαστικά δεν υπάρχουν – μένει ωστόσο να μάθουμε εν ευθέτω χρόνω, τι άλλο θα αλλάξει/ανανεωθεί στην μοτοσυκλέτα, εκτός από τον κινητήρα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2024 09:54

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Kawasaki Versys 1100 2025 – Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon